Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2016 19:59

Στους «4» της Ελλάδας οι παίδες της Καλαμάτας '80!

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα παίδων της Καλαμάτας '80 η οποία επικράτησε σήμερα με 3-1 σετ της Ολυμπιάδας Πατρών στο Ηράκλειο και πήρε την πρόκριση για τους «4» του πανελληνίου πρωταθλήματος!

Η Καλαματιανή ομάδα, είχε κερδίσει τις προηγούμενες μέρες τον Παναθηναϊκό και τον Μίλωνα και είχε πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο της και σήμερα επικράτησε στο νοκ άουτ αγώνα με την ομάδα της Πάτρας. 

Η Ολυμπιάδα πήρε το πρώτο σετ με 25-20 όμως η Καλαμάτα '80 αντέδρασε και πήρε τα επόμενα σετ με 25-23,25-20 και 25-23.

Ετσι πέρασε στους τέσσερις μαζί με τον Ολυμπιακό που νίκησε στον άλλο προημιτελικό του Ηρακλέιου τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ. 

Την τετράδα του φάιναλ φορ θα συμπληρώσουν οι δύο νικήτριες ομάδες των βορείων ομίλων που έπαιξαν στην Θεσσαλονίκη (Πήγασος Πολίχνης - ΓΣ Αντίκυρας και ΑΠΣ Αίας - ΑΣΑ Έβρος ήταν τα ζευγάρια των προημιτελικών). 

Οι αγώνες της τελικής φάσης θα γίνουν στις 12-14 Μαίου, μάλλον στην Εύβοια. 

Προπονήτρια της Καλαμάτας '80 στο Ηράκλειο ήταν η Γωγώ Σουρή, ενώ οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν οι Κωτσάκης, Γρ. Σκαρτσίλης, Δ. Σκαρτσίλης, Βραχάτης, Χρ. Βλάσσης, Π. Βλάσσης, Νέστ. Βλάσσης, Μαργέλης, Σπ. Χανδρινός, Αρ. Χανδρινός, Ξυνός, Πανόπουλος, Ανδρ. Κλειμεντίδης, Κ. Κλειμεντίδης.