Παρασκευή, 13 Μάιος 2016 20:22

ΒΟΛΕΪ ΠΑΙΔΩΝ: Η Καλαμάτα '80 έχασε και από τον Ολυμπιακό

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΠΑΙΔΩΝ: Η Καλαμάτα '80 έχασε και από τον Ολυμπιακό

 

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Παρασκευή από τον Πήγασο Πολίχνης με 3-2, σήμερα η Καλαμάτα '80 γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο φάιναλ φορ του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων.

 Συγκεκριμένα, ηττήθηκε με 3-0 από τον Ολυμπιακό (25-19, 25-23, 25-23 τα σετ), ο οποίος μετρά δύο νίκες αφού στην πρεμιέρα είχε κερδίσει και τον Αίαντα Ευόσμου με 3-1 σετ. 

Αύριο Σάββατο η Καλαμάτα '80 θα δώσει στις 2 μ.μ. το τρίτο και τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου και θα στοχεύσει στην νίκη με την οποία θα αποφύγει την τέταρτη θέση στο φάιναλ φορ. 

Πρέπει να σημειωθεί πάντως πως η συμμετοχή της Καλαμάτας '80 στο φάιναλ φορ του πανελληνίου πρωταθλήματος αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία, ανεξάρτητα από την τελική θέση που θα πάρει σε αυτό.

Στον πάγκο της Καλαμάτας '80 στην Αιδηψό είναι η Γωγώ Σουρή ενώ την αποστολή απαρτίζουν οι Φροίξος Κωτσάκης, Γρηγόρης Σκαρτσίλης, Δημήτρης Σκαρτσίλης, Χρήστος Βλάσσης, Δημήτρης Βραχάτης, Σπύρος Χανδρινός, Αρης Χανδρινός. Στέλιος Ξυνός, Προκόπης Πανόπουλος, Ανδρέας Κλημεντίδης, Κωνσταντίνος Κλημεντίδης, Στράτος Τζανετέας, Νέστορας Βλάσσης, Παναγιώτης Βλάσσης, Αλέξανδρος Μαργέλης. 

Το αυριανό πρόγραμμα

Πήγασος Πολίχνης - Ολυμπιακός (12 μ.)

Καλαμάτα 80 - ΑΠΣ Αίας (2 μ.μ.)