Κυριακή, 15 Μάιος 2016 21:01

ΒΟΛΕΪ: Τρίτη θέση στην Ελλάδα για τους παίδες της Καλαμάτας '80

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Τρίτη θέση στην Ελλάδα για τους παίδες της Καλαμάτας '80

Αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ η Καλαμάτα '80 βρήκε την δύναμη να αντιδράσει και κερδίσει τον ΑΊαντα Ευόσμου με 3-2,  αποτέλεσμα που τις έδωσε τη δυνατότητα να είναι η τρίτη και ομάδα του φάιναλ φορ του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων που ολοκληρώθηκε το Σάββατο στην Αιδηψό.

Το χάλκινο μετάλλια αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Καλαματιανή ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις και παράλληλα άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.
Θυμίζουμε ότι στα δύο πρώτα ματς του φάιναλ φορ, η Καλαμάτα είχε χάσει από τον Πήγασο Πολίχνης με 3-2 και από τον Ολυμπιακό με 3-0 σετ.
Τον τίτλο κατέκτησε τελικά ο Πήγασος Πολίχνης που στο τρίτο του ματς νίκησε με 3-2 τον Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε την δεύτερη θέση. Τρίτη η Καλαμάτα '80 και τέταρτος ο Αίας Ευόσμου σε μια διοργάνωση με υψηλό επίπεδο όπου αγωνίστηκε το αύριο του ελληνικού βόλεϊ.
Καλαμάτα 80 - Αίας Ευόσμου 3-2 (21-25, 18-25, 25-18, 25-20, 15-13)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 (Σουρή): Κωτσάκης, Σ. Χανδρινός, Σκαρτσίλης, Βλάσσης, Σκαρτσίλης, Βραχάτης, Χανδρινός -λ / Πανόπουλος -λ, Π. Βλάσσης, Μαργέλης, Ν. Βλάσσης, Ξυνός, Τζανετέας, Κλημεντίδης, Α. Κλημεντίδης.
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Νανάς): Κωνσταντίνου, Νικολαΐδης, Ανδριανίδης, Ζαΐμης, Γαβαλάς, Αρτακιανός, Αθανασιάδης -λ / Νάκος -λ, Κερτικίδης, Βίττης, Κρότκας, Καλαγασίδης, Σδραυκάκης, Καραολάνης.