Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 20:00

Ξεκίνησε και επίσημα η ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

Παρουσία του επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ της Καλαμάτας '80, μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ και προέδρου της ΕΣΠΕΠ Κώστα Βλάσση, των περισσότερων συνεργατών του και του εκπροσώπου του Δήμου Καλαμάτας Θανάση Ηλιόπουλου, έγινε σήμερα στο κλειστό της παραλίας στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο καθιερωμένος αγιασμός και η επίσημη έναρξη της φετινής χρονιάς για την νεοφώτιστη στην Α2 εθνική Καλαματιανή ομάδα.


Στις πρώτες τους δηλώσεις τόσο ο Κώστας Βλάσσης όσο και ο αρχηγός Δημοσθένης Μπουσούνης φάνηκαν αισιόδοξοι για την νέα χρονιά ενώ έθεσαν και τους στόχους για τη νέα χρονιά. «Στόχος μας είναι η πρώτη πεντάδα αλλά δεν θα πούμε όχι σε κάτι καλύτερο. Ελπίζουμε φέτος να έχουμε μεγάλη παρουσία κόσμου και με την βοήθειά τους να κρατήσουμε δυνατή την έδρα μας. Όσον αφορά το ρόστερ, μέχρι στιγμής έχουμε κλείσει. Δεν αποκλείεται όμως αν επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι να πάρουμε κάποιον παίκτη» δήλωσε ο κ. Βλάσσης. Από την μεριά του ο Δημοσθένης Μπουσούνης δήλωσε «αισιόδοξος για την φετινή χρονιά καθώς η διοίκηση έχει κάνει βήματα στην οργάνωση και λειτουργεί με επαγγελματικό τρόπο». Παράλληλα  εξέφρασε την άποψη ότι πέρα από την καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2, επιτυχία θα θεωρηθεί «το γήπεδο να είναι γεμάτο και να αποκτήσει τον παλμό που είχε κατά την δεκαετία του ΄80 επί Μεσσηνιακού στην Α1».
Αμέσως μετά ο τεχνικός της Καλαμάτας '80 Γιώργος Κουλιέρης με τον συνεργάτη του Αντώνη Κάτσο έκαναν στο στίβο του Δημοτικού Σταδίου την προγραμματισμένη για τους παίκτες τους προπόνηση.