Κυριακή, 12 Ιούνιος 2016 15:07

Volley camp από το ΝΟΚ για αγόρια και κορίτσια

Γράφτηκε από τον

Το τμήμα βόλεϊ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας διοργανώνει, όπως και πέρυσι, volley camp για αγόρια και κορίτσια. Το καμπ θα γίνει από 13 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ανοικτού γηπέδου ΝΟΚ στην παραλία της Καλαμάτας.

Μετά το περσινό εγχείρημα, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, οι προπονητές του συλλόγου Γιάννης Σκαρτσίλης και Δημήτρης Καθάρειος συνεχίζουν και φέτος με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη τη δουλειά που άρχισαν την περασμένη σεζόν.

Στο ΝΟΚ αναγνωρίζουν τη δουλειά τους και τονίζουν: "Πραγματικά, αποτελεί τιμή για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου να έχει στις τάξεις του δυο προπονητές που εδώ και δυο χρόνια (ο Δημήτρης Καθάρειος ήρθε πέρσι) έχουν κερδίσει με την ποιότητα της προπόνησης τα παιδιά, που με τη σειρά τους προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό και η βελτίωσή τους είναι συνεχής.

Ταυτόχρονα, η λειτουργία του θερινού καμπ το περασμένο καλοκαίρι  έδωσε ζωή σε έναν χώρο που αποτελούσε μέχρι πριν είκοσι χρόνια τόπο άθλησης πολλών παιδιών.

 

Όλες οι παραπάνω ενέργειες, οι οποίες ξεκινούν από τον πρόεδρο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, έχουν μετατρέψει το σύλλογο σε μια σύγχρονη κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού, κάτι που αποτελεί και στόχο αυτών των ανθρώπων".