Τρίτη, 21 Ιούνιος 2016 14:08

Α2 ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ: Στις 8 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος

Γράφτηκε από τον

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου θα αρχίσει, σύμφωνα με την πρόσφατη Γενική προκήρυξη πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ που κυκλοφόρησε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, το νέο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας με την συμμετοχή για μια ακόμη χρονιά της Καλαμάτας '80.

Η Καλαματιανή ομάδα τοποθετήθηκε από την Ομοσπονδία στον πρώτο υποόμιλο του Α' ομίλου μαζί με Ρέθυμνο, Χανιά, ΟΦΗ και πέντε από τις παρακάτω ομάδες της Αττικής που θα βγουν αύριο το μεσημέρι στις 12 στα γραφεία της ΕΟΠΕ στο Μαρούσι, ΑΕΚ , Απόλλωνας Σμύρνης, ΔΑΣ Δραπετσώνας, Εθνικός Πειραιώς, ΑΣ Ιωνικός, ΑΟ Μαρκόπουλου, ΑΟΝΣ Μίλων, ΑΟ Παλλήνη, ΑΣ Πανερυθραϊκός και ΓΣ Πανιώνιος.

Νέα κατηγορία

Από την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 δημιουργείται νέα ενδιάμεση κατηγορία ανάμεσα στην Α1 και στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών (Pre League), υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι σε αυτήν θα δηλώσουν συμμετοχή δώδεκα ομάδες που θα αποκτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με την τελική κατάταξη της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2016-2017 και σε περίπτωση άρνησης οι επιλαχούσες ομάδες της κατάταξης αυτής. Στην Pre League θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής δώδεκα (12) ομάδες και στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν είκοσι τέσσερις (24) ομάδες. Στην περίπτωση που δεν δημιουργηθεί η Pre League στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής τριάντα έξι (36) ομάδες.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ