Σάββατο, 16 Ιούλιος 2016 15:11

Υποχρεωτική η συμμετοχή των ομάδων της Α2 στο Κύπελλο

Γράφτηκε από τον

 

Υποχρεωτική είναι η συμμετοχή των ομάδων της Α2  ανδρών και γυναικών που θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση του αντίστοιχου κυπέλλου Ελλάδος την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Κάτι που αφορά την ομάδα της Καλαμάτας '80 στους άνδρες αλλά και των Μεσσηνιακού και Ακρίτα στις γυναίκες. 

Σε διαφορετική περίπτωση η Ομοσπονδία θα επιβάλει -3 βαθμούς από το πρωτάθλημα που συμμετέχουν, σύμφωνα με όσα αναφέρονται και στο παρακάτω κομμάτι της σχετικής ειδικής προκήρυξης: 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

"Ησυμμετοχή των ΤΑΑ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και των ομάδων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών είναι υποχρεωτική. Στο ΤΑΑ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και στο σωματείο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών που δεν θα δηλώσει συμμετοχή, θα επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών από το πρωτάθλημα.

Επίσης δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες της Β’ Εθνικής -Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών και της Τοπικής Κατηγορίας Ανδρών (όπου υπάρχει). Ο τρόπος και ο χρόνος διεξαγωγής ανά Φάση θα καθοριστεί  με την Ειδική Προκήρυξη. Το Final 4 του Κυπέλλου θα διεξαχθεί 18-19/3/2017".

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

"Η συμμετοχή των ομάδων της Α1 και της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών είναι υποχρεωτική. Στο σωματείο της Α1 και της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που δεν θα δηλώσει συμμετοχή, θα επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών από το πρωτάθλημα. Επίσης δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες της Β’ Εθνικής -Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών και της Τοπικής Κατηγορίας και Τοπικής Κατηγορίας 2 Γυναικών (όπου υπάρχει). Ο τρόπος και ο χρόνος διεξαγωγής ανά Φάση θα καθοριστεί  με την Ειδική Προκήρυξη. Το Final 4 του Κυπέλλου θα διεξαχθεί 3-4/3/2017". 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ