Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016 12:47

MΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Νέα μεγάλη επιτυχία για Σαμπάτη και Καράμπελα

Γράφτηκε από τον

Η Ιφιγένεια Σαμπάτη (αθλήτρια του Μεσσηνιακού) και η Χρύσα Καράμπελα (αθλήτρια του ΝΟ Καλαμάτας) πρόσθεσαν έναν ακόμα κρίκο ακόμη στην αλυσίδα των φετινών επιτυχιών τους στο beach volley.

Στο τουρνουά της ΕΣΠΕΠ Κ19 που έγινε στις εγκαταστάσεις BeachlifeX στον Άγιο Βασίλειο της Πάτρας το διήμερο 16-17 Ιουλίου κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, αφού στον τελικό μετά από πολύ καλή εμφάνιση νίκησαν τις Πατρινές Πατρώνη/Καράβολα με 2-0 σετ (21-8, 21-18).
Την πρώτη ημέρα του τουρνουά πέρασαν "μπάϊ" τον πρώτο γύρο και στη συνέχεια έκαναν δυο νίκες περνώντας έτσι στα ημιτελικά.
Το μεσημέρι της Κυριακής επικράτησαν εύκολα στον ημιτελικό με 2-0 σετ. Παρά το γεγονός ότι προπονούνται μαζί περίπου ένα μήνα έχουν καταφέρει να "δένουν" ημέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο, πάντα υπό την επίβλεψη του Μάνου Ξενάκη στο Kalamata Beach Volley στην παραλία της Καλαμάτας.
Να σημειωθεί ότι η Ιφιγένεια Σαμπάτη και η Χρύσα Καράμπελα θα είναι παρούσες το τριήμερο 5-7 Αυγούστου στο Σχινιά όπου διεξάγονται τα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ19. Ετοιμες για νέες επιτυχίες.