Κυριακή, 14 Αύγουστος 2016 15:38

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες για Σαμπάτη και Καράμπελα

Γράφτηκε από τον

Ένα δίμηνο γεμάτο διακρίσεις ολοκλήρωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ιφιγένεια Σαμπάτη και η Χρύσα Καράμπελα.

Το Καλαματιανό δίδυμο αυτή τη φορά συμμετείχε στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος beachvolley  Κ19 που έγιναν στις εγκαταστάσεις του "Sailing the club" στο Σχινιά και κατέφερε να πάρει την ιδιαίτερα τιμητική πέμπτη θέση, σε σύνολο 14 ομάδων.
Το πρωΐ της Παρασκευής πέρασαν "μπάϊ" τον πρώτο γύρο και το απόγευμα της ίδιας ημέρας κέρδισαν εύκολα τις Μίχου/Τζήλλα με 2-0 σετ (21-16, 21-7).
Το Σάββατο έπαιξαν με τις μετέπειτα πρωταθλήτριες Κλέπκου/Κουρτίδου, στάθηκαν πολύ καλά, αλλά έχασαν με 2-0 σετ (17-21, 18-21).
Το πρωΐ της Κυριακής έπαιξαν για να μπουν στα ημιτελικά με τις Γεωργιλά/Κάντα, ένα ζευγάρι με το οποίο δεν είχε τύχει να κοντραριστούν φέτος.
Έχασαν το πρώτο σετ με 21-17, στη συνέχεια προσπάθησαν πολύ για να διεκδικήσουν το παιχνίδι αλλά τελικά ηττήθηκαν και στο δεύτερο με 21-18. Έτσι έμειναν εκτός τετράδας αφήνοντας όμως γενικά αρκετά καλές εντυπώσεις.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα κορίτσια προπονήθηκαν μαζί φέτος για πρώτη φορά και πάντα υπό τις οδηγίες του επί σειρά ετών πρωταθλητή Ελλάδας στο beachvolley Μάνου Ξενάκη. Ακόμη κι έτσι όμως με λίγη τύχη θα μπορούσαν να είναι στην τελική τριάδα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήρθαν τρίτες στο Σχινιά στις 19 Ιουνίου, δεύτερες στη Θεσσαλονίκη στις 5 Ιουλίου και πρώτες στο τουρνουά Κ19 της ΕΣΠΕΠ στις 17 Ιουλίου στην Πάτρα.
Διακρίσεις που ήρθαν με σχεδόν δυο μήνες προπόνησης.