Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2016 14:11

Πρώτη συνάντηση στο Στάδιο για το ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν το βράδυ της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων βόλεϊ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Ενα τμήμα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε διαρκή άνοδο κυρίως όσον αφορά το αναπτυξιακό κομμάτι και που φιλοδοξεί και φέτος να συνεχίσει την ανοδική αυτή πορεία.

Αθλήτριες των τμημάτων παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων και γυναικών βρέθηκαν χθες στο Στάδιο μαζί με τους προπονητές τους Γιάννη Σκαρτσίλη και Δημήτρη Καθάρειο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως φέτος στο τεχνικό τιμ προστίθεται και ο Χρήστος Διακουμέας.

Ο ΝΟΚ θα συμμετέχει φέτος στα πρωταθλήματα παγκορασίδων και κορασίδων έχοντας από δύο ομάδες σε κάθε κατηγορία, λόγω της μεγάλης συμμετοχής αθλητριών. Επιπλέον θα έχει ομάδα νεανίδων και γυναικών ενώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα δημιουργηθεί και τμήμα παμπαίδων.

Οι Σκαρτσίλης και Καθάρειος, τόνισαν χθες πως και φέτος ο μεγάλος στόχος του ΝΟΚ είναι αναπτυξιακός και έχει να κάνει με την ανάδειξη αθλητριών. Επισήμαναν βέβαια πως αν προκύψει άνοδος για κάποιο τμήμα, κανείς δεν θα βάλει φρένο...

Οι προπονήσεις των τμημάτων βόλεϊ του ΝΟΚ θα γίνονται στο Κλειστό της Παραλίας, στο ανοικτό γήπεδο του ΝΟΚ στην Παραλία και ίσως στο Πολυκλαδικό.