Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2016 19:53

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με Ντάκουρη στον πάγκο ξεκίνησε ο Ακρίτας

Γράφτηκε από τον

 

Την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής ξεκίνησε την Δευτέρα η γυναικεία ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας, έχοντας πλέον στον πάγκο τον Παναγιώτη Ντάκουρη.

"Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας ανακοινώνει ότι προπονητής της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας για την αγωνιστική χρονιά 2016-17 θα είναι ο Παναγιώτης Ντάκουρης, καθηγητής φυσικής αγωγής, καταξιωμένος αθλητής και προπονητής στο χώρο του αθλήματος", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση με την οποία επισημοποιείται η συνεργασία των δύο πλευρών. 

Η πρώτη προπόνηση έγινε τη Δευτέρα το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και η διοίκηση τονίζει θα είναι δίπλα στο νέο προπονητή, ενώ εύχεται καλή επιτυχία στις παίκτριες για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το Σάββατο οι ακαδημίες

Το προσεχές Σάββατο (11.40 - 13.00)  στο  Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας θα ξεκινήσουν προπονήσεις οι ακαδημίες του Ακρίτα. Προπονήτριες των ακαδημιών είναι οι  Αθανασοπούλου Βάσια – καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Πανταζοπούλου Νάνσυ – πτυχιούχος προπονήτρια ΣΕΠΠΕ και Μαντούδη Ιωάννα – καθηγήτρια φυσικής αγωγής.