Σάββατο, 01 Οκτώβριος 2016 13:25

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ενισχύθηκε με Καραχάλιου για την άνοδο ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Η γυναικεία ομάδα βολεί του Απόλλωνα Καλαμάτας συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει της συμμετοχής της στο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου ενώ τις προηγούμενες μέρες πραγματοποίησε μια σημαντική μεταγραφή που ισχυροποιεί σημαντικά το ρόστερ της. 

Συγκεκριμένα ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε την απόκτηση της Νίκης Καραχάλιου ενώ η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

"Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια μεταγραφή που θα την ενισχύσει στην προσπάθεια της για άνοδο στη β' εθνική. Καλωσορίζουμε τη Νίκη Καραχάλιου, μια παίχτρια που πρωταγωνιστεί στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών εδώ και χρόνια και που φέτος πιστεύοντας στο όραμα και τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα διάλεξε να συμπορευτεί μαζί μας και να αρνηθεί προτάσεις από ομάδες εθνικών κατηγοριών".

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Νίκη Καραχάλιου μαζί με την Αντζυ Καζάκη και με επικεφαλής τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Μπάμπη Μυτσκίδη θα είναι υπεύθυνοι των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου .

 

Οι προπονήσεις ξεκινούν την αύριο Σάββατο 1η Οκτωβρίου θα γίνονται στο Κλειστό του Πολυκλαδικού Λυκείου και θα είναι δωρεάν. "Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το δείχνουμε", αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση. Τα τμήματα αφορούν αγόρια και κορίτσια από 5 έως 14 ετών.