Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016 18:51

Φιλικές ισοπαλίες με ΕΑ Πατρών η Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον
Φιλικές ισοπαλίες με ΕΑ Πατρών η Καλαμάτα '80

Με διπλή ισοπαλία 2-2, καθώς έπαιξαν από τέσσερα σετ σε κάθε αγώνα, ολοκλήρωσαν το διήμερο των φιλικών αναμετρήσεων που έδωσαν χθες και προχθές στο Κλειστό της Παραλίας η Καλαμάτα '80 με την ΕΑ Πατρών.

Ανεξάρτητα με τα σκορ του διημέρου, ο παίκτης-προπονητής της καλαματιανής ομάδας Δημήτρης Ζαχαρόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους  ετοιμοπόλεμους αθλητές του και να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια κόντρα σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό αντίπαλο, όπως οι Πατρινοί.

Στον αγώνα του Σαββάτου η ΕΑ Πατρών προηγήθηκε με 1-0 σετ, η Καλαμάτα '80 αντέδρασε και πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-1 αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τελικό 2-2.

Με την ίδια πάντως σειρά έγιναν και τα χθεσινά σετ δηλαδή οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 29-27, οι γηπεδούχοι πήραν τα δύο επόμενα με 25-12, 25-22 και οι Αχαίοί ισοφάρισαν, αφού επικράτησαν στο τελευταίο με 25-23.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Ζαχαρόπουλος, Ντάκουρης, Λουκάς, Κωτσάκης, Κακαλέτρης, Μάνα, Μπουσούνης, Μανιατέας, Τρουπάκης, Αποστολόπουλος, Βασιλόπουλος, Καρούνος, Εξαρχέας, Μπεσής, Χανδρινός, Σ. Χανδρινός.