Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2016 14:38

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: "Νωρίς για συμπεράσματα", λέει ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: "Νωρίς για συμπεράσματα", λέει ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος

Τα δύο πρώτα της φιλικά ματς στο Κλειστό της Παραλίας έδωσε το Σαββατοκύριακο η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας '80.

Η Μεσσηνιακή ομάδα αντιμετώπισε και τις δύο φορές την ΕΑ Πατρών φέρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες με 2-2, αφού παίχθηκαν 4 σετ σε κάθε αγώνα. 

Ο παίκτης-προπονητής της καλαματιανής ομάδας Δημήτρης Ζαχαρόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους ετοιμοπόλεμους αθλητές του κόντρα σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος γνωρίζει βέβαια ότι η ομάδα είναι στο στάδιο της προετοιμασίας, έχει βγάλει βαρύ πρόγραμμα και έτσι είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα: "Δεν είμαστε τόσο καλοί στο πρώτο σετ, είμαστε βελτιωμένοι στα επόμενα δύο ενώ στο τέταρτο έγιναν πολλές αλλαγές. Η ομάδα είναι ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, θέλει δουλειά ακόμη και είναι νωρίς να μιλήσουμε για συμπεράσματα", τόνισε ο τεχνικός της Καλαμάτας '80. 

Δυνατό τεστ το Σάββατο με Εθνικό

Το Σάββατο η Καλαμάτα '80 θα συμμετέχει σε τουρνουά που θα γίνει στην Ερυθραία, όπου θα συμμετέχουν ακόμη η ομώνυμη ομάδα, η Ολυμπιάδα και ο Εθνικός. Η Καλαμάτα '80 θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Εθνικό σε ένα πολύ δυνατό τεστ καθώς θα αντιμετωπίσει ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο. Την Κυριακή η Καλαμάτα '80 θα παίξει στον μικρό ή μεγάλο τελικό του τουρνουά, ανάλογα με το τι θα κάνει το Σάββατο. 

 

Αγωνιστικά, ο Λουκάς είχε ένα μικροτραυματισμό αλλά θα παίξει κόντρα στον Εθνικό.