Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2016 14:45

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Θέλει νικηφόρο ξεκίνημα με Παλλήνη στο Κλειστό

Γράφτηκε από τον

Ξεκινά αύριο Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Kλειστό της Παραλίας τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της για την φετινή χρονιά η Καλαμάτα '80, υποδεχόμενη την υπολογίσιμη ομάδα της Παλλήνης.

Σίγουρα η Καλαματιανή ομάδα θέλει και μπορεί λόγω εμπειρίας να ξεπεράσει τα προβλήματα της πρεμιέρας, ανεξάρτητα με το όνομα του αντιπάλου και με την βοήθεια των πολυάριθμων φίλων της να φθάσει στην επιτυχία.

Την αναμέτρηση της παραλίας θα σφυρίξουν οι Καψάσκης και Τσουμελέας.

Μπουσούνης: «Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια"

Ο έμπειρος παίκτης της ομάδας Δήμος Μπουσούνης περιμένει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ωστόσο επισημαίνει ότι η Καλαμάτα '80 έχει δυνατότητα να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια.

"Μετά από σχεδόν τρεις μήνες προετοιμασίας και φιλικών αγώνων ήρθε η ώρα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων  της ομάδας μας. Όλοι οι παίκτες περιμένουμε αυτή τη στιγμή με ανυπομονησία καθώς είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε το δύσκολο φετινό πρωτάθλημα. Το φετινό πρωτάθλημα είναι δύσκολο όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής (όπου ο αγώνας μας αναβλήθηκε) καθώς οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι απειροελάχιστες και τα παιχνίδια θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτό όμως το κάνει απρόβλεπτο άρα και συναρπαστικό στην εξέλιξη του. Θεωρώ ότι η ομάδα μας έχει δυνατότητα να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια, θα δούμε το καθένα ξεχωριστά και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος" .

Το ρόστερ

Nίκος Μανιατέας (31 ετών, διαγώνιος), Διαμαντής Εξαρχέας (33 ετών, ακραίος/ λίμπερο), Νίκος Μπεσσής (27 ετών, κεντρικός), Φέλιξ Μπλάουελ (31 ετών, διαγώνιος), Σπύρος Χανδρινός (15 ετών, ακραίος)

 

Σπύρος Αποστολόπουλος (35 ετών, πασαδόρος), Παναγιώτης Κακαλέτρης (25 ετών, κεντρικός), Γιώργος Βασιλόπουλος (26 ετών, ακραίος), Στέφανος Μάνα (41 ετών, αρχηγός - κεντρικός), Λεωνίδας Μπελογιαννέας (25 ετών, κεντρικός), Γιάννης Τρουπάκης (40 ετών, πασαδόρος), Φροίξος Κωτσάκης (17 ετών, ακραίος),Χρήστος Βλάσσης (17 ετών, κεντρικός), Κυριάκος Καρούνος (26 ετών, ακραίος), Δημήτρης Ζαχαρόπουλος (37 ετών, διαγώνιος),Αριστείδης Χανδρινός (14 ετών, λίμπερο), Δήμος Μπουσούνης (33 ετών, πασαδόρος), Βαγγέλης Λουκάς (25 ετών, ακραίος), Βαγγέλης Ντάκουρης (24 ετών, λίμπερο).