Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2016 16:49

Η Καλαμάτα '80 έχασε 3-1 από τον Πανερυθραϊκό, αλλά ζητεί επανάληψη του αγώνα

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό "Στ. Καλαϊτζής" στην Νέα Ερυθραία η Καλαμάτα '80 από τον γηπεδούχο Πανερυθραϊκό.

Ο αγώνας μπορεί να έληξε με νικητές τους γηπεδούχους αλλά θα έχει και συνέχεια στα γραφεία της ΕΟΠΕ μετά την ένσταση επανάληψης που κατέθεσε η Καλαματιανή ομάδα, εξ αιτίας όσων έγιναν στο πρώτο ιδιαίτερα σετ με πρωταγωνιστή τον Νίκο Μανιατέα. 

Συγκεκριμένα ο Καλαματιανός παίκτης ήταν τιμωρημένος με μια αγωνιστική από την περασμένη χρονιά, ποινή την οποία εξέτισε στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με την Παλλήνη. 

Ομως εκτός από την τιμωρία του είχε επιβληθεί από την ΕΟΠΕ και πρόστιμο το οποίο βέβαια είχε πληρωθεί εγκαίρως.

Πάνω λοιπόν στο θέμα του προστίμου, με τη κακή όπως αποδείχθηκε πληροφορία ότι δεν είχε πληρωθεί, στηρίχτηκε ο πρώτος ρέφερι της συνάντησης Τσιτσίκας και μέχρι να λυθεί το αναπάντεχο για την Καλαματιανή ομάδα πρόβλημα ο ικανότατος παίκτης πήγε στην κερκίδα! 

Στο 10-12 όμως του πρώτου σετ υπέρ της Καλαμάτας '80 επιβεβαιώθηκε ότι όλα με τον Μανιατέα είχαν γίνει απόλυτα νόμιμα και υπήρξε το δίλημμα αν θα άνοιγε νέο φύλλο αγώνα και το παιχνίδι ξεκίναγε από την αρχή. Δυστυχώς όμως ο πρώτος διαιτητής μετά από 20λεπτη διακοπή και διαβουλεύσεις αποφάσισε ότι το παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά. 

Τα σετ που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 25-22, 21-25, 25-16, 25-23.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Μπουσούνης, Ζαχαρόπουλος, Κωτσάκης, Λουκάς, Μάνα, Κακαλέτρης, Εξαρχέας, Μανιατέας, Ντάκουρης(λ).

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ