Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2016 14:14

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ηττα του Ακρίτα από την Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ηττα του Ακρίτα από την Παναχαϊκή

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής γυναικών ο Ακρίτας Καλαμάτας ηττήθηκε στην Πάτρα από την Παναχαϊκή με 3-1 σετ.

Η ομάδα της Καλαμάτας ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2 και για ένα ακόμη παιχνίδι οι αθλήτριες του Ντάκουρη έδειξαν τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν. Με τα χρώματα της πατρινής ομάδας αγωνίστηκε και η Σταυρούλα Μποχρίνη  η οποία στο παρελθόν είχε επιτυχημένο πέρασμα από τον Ακρίτα Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας είναι αυτός της προσεχούς Κυριακής 27/11 στην Καλαμάτα με αντίπαλο τον ΓΣ Άργους στις 6 μ.μ.. Την αποστολή συνόδεψαν ο στατιστικολόγος Θεωδορόπουλος Παναγιώτης και ο έφορος Αργάνης Πέτρος.

Τα σετ του αγώνα ήταν 25-20, 25-15, 24-26, 25-17. 

Διαιτητές ήταν οι Κ. Πετούσης και Λ. Σπυρόπουλος. 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. (Κοκόλας Κυριάκος): Λ. Αλατζά, Σ. Παπαγεωργίου, Σ. Μποχρίνη, Α. Παπανδροπούλου, Ε. Μπρούμα, Α. Σπηλιωτοπούλου (c), Β. Λιάκου (λ), Μ. Τρόντσα, Ν. Σπηλιωτοπούλου, Δ. Λάτσι, Α. Κανίσογλου (λ), Γ. Λαγάκη, Ε. Παγωμένου.

 

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης): Νάνσυ Πανταζοπούλου (c), Ιωάννα Μπουζέα, Αφροδίτη Ορφανέα , Ολγα Βαμβακούση, Νίκη Μαθιουδάκη, Ιωάννα Μαντούδη, Βάσω Αθανασοπούλου (λ), Θεοδώρα Καπλάνη  (λ), Ηλέκτρα Καψάσκη, Βασιλική Λαμπίρη, Αλεξία Τσώνη, Γεωργία Νασιοπούλου.