Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2016 14:28

Επανάληψη του αγώνα με Πανερυθραϊκό περιμένει η Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον
Επανάληψη του αγώνα με Πανερυθραϊκό περιμένει η Καλαμάτα '80

Ακόμη "βράζουν" στην Καλαμάτα '80 για τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ στη Νέα Ερυθραία, όπου μετά από ένα περιπετειώδες αγώνα η Μεσσηνιακή ομάδα έχασε με 3-1 από τον Πανερυθραϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α2 των ανδρών.

Ένα ματς με δύο διακοπές και ένταση μετά το μπέρδεμα που έγινε όσο αφορά το αν είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Νίκος Μανιατέας. 

Καυστική ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στη Νέα Ερυθραία 

Η ομάδα της Καλαμάτας κατέθεσε ένσταση και ζητά την επανάληψη του αγώνα ενώ με ανακοίνωση της περιγράφει τα όσα έγιναν το Σάββατο στο γήπεδο. 

"Κωμικοτραγικές καταστάσεις γνώρισε η ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκο και στον οποίο ηττηθήκαμε με σκορ 3-1. Ενώ ήταν όλα έτοιμα για το πρώτο σέρβις του αγώνα ξαφνικά ο "φανταστικός" διαιτητής Τσιτσίκας Νέστορας κατέβηκε απ την καρέκλα του και θυμήθηκε ότι κάποιος από την ΕΟΠΕ του είχε τηλεφωνήσει προχθές και του είπε προφορικά ότι δεν πρέπει να παίξει ο αθλητής της ομάδας μας Μανιατέας Νικόλαος διότι εξακολουθούσε να είναι τιμωρημένος. Σε έξαλλη κατάσταση όλη η ομάδα διαμαρτυρόταν έντονα χωρίς να ξέρουμε λεπτομέρειες για αυτή την κίνηση του διαιτητή.

1ο ερώτημα ποιος είναι αυτός ο άγνωστος Χ της ΕΟΠΕ που τηλεφώνησε προχθές;

2ο ερώτημα: γιατί ο κύριος διαιτητής δεν αναφέρει το όνομα του παράγοντα ούτε στην ένσταση που κατέθεσε η ομάδα μας;

3ο ερώτημα: γιατί δεν υπήρχε εγγραφή ενημέρωση των διαιτητών από την πλευρά της ΕΟΠΕ για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα;

4ο ερώτημα: γιατί δεν ζήτησε ο διαιτητής έγγραφη ενημέρωση για αυτό το σοβαρό ζήτημα;

5ο ερώτημα : γιατί ο διαιτητής αφού ήταν ενημερωμένος έγραψε κανονικά τον αθλητή μας στο φύλλο αγώνα, τον άφησε να κάνει ζέσταμα ενώ δεν θα έπρεπε και ξεκίνησε τον αγώνα;

6ο ερώτημα: ποιος ήταν αυτός που του το σφύριξε κλέφτηκα όταν πήγε να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα;

Πολλά τα ερωτήματα λοιπόν που θέλουν απάντηση και απαιτούμε να πάρουμε απάντηση.

Και δυστυχώς έχουμε και συνέχεια στα γεγονότα. Μετά από καθυστέρηση άνω της μισής ώρας και αφού ο παίκτης μας έφυγε για τα αποδυτήρια και την κερκίδα ξεκίνησε το παιχνίδι με την ομάδα μας να προσπαθεί να βρει την ηρεμία της και να συγκεντρωθεί σε αυτό το σημαντικό ματς. Ενώ η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σετ με 10-12 ένα άλλο τηλεφώνημα από υπάλληλο της ΕΟΠΕ που αυτή την φορά ονόμασαν οι κύριοι διαιτητές στο φύλλο αγώνα της Κυρίας Μάρκου διακόπηκε εκ νέου ο αγώνας. Αυτό το τηλεφώνημα έλεγε ότι ο αθλητής μας έπρεπε να αγωνιστεί κανονικά. Άρα είχαμε νέα διακοπή στο παιχνίδι καθώς είχε διαδικασία να επιστρέψει ο παίκτης στον αγώνα, όπως και έπρεπε να μάθουμε αν το ματς θα αρχίσει απ το 0-0 ή απ το 10-12.... Άλλο μπάχαλο στο ματς. Μετά από σχεδόν μισή ώρα ξεκίνησε επιτέλους ο αγώνας με την ομάδα μας να μην βρίσκει ρυθμό και να χάνει το 1ο σετ παρόλο που πριν την 2η διακοπή φαινόταν πως είχε τον έλεγχο. Ολα αυτά τα τραγελαφικά που έλαβαν χώρα σε αυτόν τον αγώνα αποσυντόνισαν τους αθλητές μας που δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό καθώς και ο εκνευρισμός ήταν φανερός σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Σε ένσταση που κατατέθηκε ήδη και θα εκδικαστεί σύντομα ζητάμε:

1. Την επανάληψη του αγώνα.

2. Την τιμωρία των διαιτητών για την απαράδεκτη στάση τους και τα λάθη που αναφέραμε πως έκαναν.

3. Την αποκάλυψη για τα περίεργα τηλέφωνα που έγιναν και όλο αυτό το μαρτύριο χωρίς επίσημο έγγραφο.

 

4. Την ανάληψη ευθύνης από κάποιον της ΕΟΠΕ και την παραίτηση του. Ελλαδάρα αθάνατη…".