Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2016 15:40

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ιδανικό ξεκίνημα για το Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Ιδανικό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει η ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής γυναικών.

Οι «πράσινες» έχουν κατακτήσει το απόλυτο των βαθμών στα τρία πρώτα παιχνίδια με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου τους μαζί με τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Η αρχή έγινε στο Κλειστό της Παραλίας όπου τις δύο πρώτες αγωνιστικές οι παίκτριες της Σουρή νίκησαν με 3-1 σετ τους Ίωνες και τις Αμαζόνες, ενώ το περασμένο Σάββατο πέτυχαν και το πρώτου τους διπλό κερδίζοντας με 3-0 σετ στο Ρέθυμνο την ομώνυμη ομάδα. 

Η ομάδα λοιπόν δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο μέχρι τώρα και αφήνει υποσχέσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος στο οποίο φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει. την προσεχή αγωνιστική ο Μεσσηνιακός θα υποδεχθεί τον ΓΣ Πετρούπολης με στόχο μια ακόμη νίκη. Το ματς θα γίνει το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας. 

Mετά την 3η αγωνιστική η βαθμολογία στον όμιλο έχει διαμορφωθεί ως εξής: 

1. ΓΣΚ Ηρακλής 9

-. Μεσσηνιακός 9

3. ΓΣ Πετρούπολης 6

-. Αμαζόνες 6

5. ΦΟ Βριλησσίων 5

6. ΓΑΣ Μεσσαράς 4

7. ΕΑ Πατρών 3

-. ΓΣ Χαλανδρίου 3

9. ΟΠ Ρεθύμνου 0

-. ΑΣΠ Ίωνες 0

Επίσκεψη στο Μουσείο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου

Η ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού συνδύασε το ταξίδι στο Ρέθυμνο για το ματς με την ομώνυμη ομάδα με μια επίσκεψη στο μουσείο της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου το οποίο στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα Χανιά (φώτο).

Εκεί θαύμασαν ένα πραγματικά εξαιρετικό χώρο με φανέλες όλως των διεθνών παικτών, μπάλες ιστορικές και υπογεγραμμένες, δεκάδες φανέλες διεθνών σπουδαίων παικτών συνδεδεμένες με την ιστορική μας μνήμη, αναμνηστικά, φωτογραφίες και ένα απίστευτα μεγάλο πλήθος αντικειμένων που συνδέονται με μεγάλες στιγμές του Ελληνικού και Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου.

Ένα μουσείο που εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα σημαντικά εκθέματα και συνεχίζει να ψηφίζεται Πανευρωπαϊκά ως το 4ο Μουσείο με αξία και επισκεψιμότητα. 

Εκεί ήταν και η φανέλα του Ντίμη Κωνσταντόπουλου, σημερινού τερματοφύλακα της Μίλντεσμπρο και αδελφού της παίκτριας του Μεσσηνιακού Μαρίας Κωνσταντοπούλου.