Σάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 14:11

Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Για νέα νίκη ο Μεσσηνιακός με Γ.Σ. Πετρούπολης 

Γράφτηκε από τον
Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Για νέα νίκη ο Μεσσηνιακός με Γ.Σ. Πετρούπολης 

Τέταρτη αγωνιστική σήμερα στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας με τον εκπρόσωπο μας σε αυτήν Μεσσηνιακό να υποδέχεται στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό της Παραλίας την δυνατή ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης. 

Με εξαιρετική αγωνιστική διάθεση, μετά τις τρεις συνεχόμενες καθαρές νίκες που την έφεραν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, η Καλαματιανή ομάδα ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της και ελπίζει ότι και σήμερα θα μπορέσει να κάνει το καθήκον της που δεν είναι άλλο από μια ακόμη επιτυχία..

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η τεχνικός αλλά και αθλήτρια του Μεσσηνιακού Γωγώ Σουρή θα έχει και στην κόντρα με την Πετρούπολη όλες τις παίκτριες στην διάθεση της.

Σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια του Μεσσηνιακού για την υλοποίηση μιας ακόμη τρίποντης νίκης μπορούν και πρέπει να δώσουν οι φίλοι του βόλεϊ με την σημαντική παρουσία τους στις κερκίδες του κλειστού.

Κάλεσμα στον κόσμο 

Ο Μεσσηνιακός μάλιστα με ανακοίνωση του καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του Μεσσηνιακού. 

"Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Καλαμάτας για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει νίκες, χαρές και ωραίο βόλεϊ. Εξ άλλου βρίσκεται στο ψηλότερο σκαλοπάτι Εθνικής κατηγορίας, αναλογικά, από όλα τα άλλα αθλήματα της Μεσσηνίας και μέχρι στιγμής είναι 2η στον όμιλό της με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα της Πετρούπολης είναι ισχυρότατη, 3η στην βαθμολογία, και θα γίνει ένας ωραίος αγώνας Βόλεϊ.
Φίλαθλε της Καλαμάτας, στήριξε την προσπάθεια της Ομάδος μας, ανεξάρτητα από συλλογικές προτιμήσεις. Ο Αθλητισμός ενώνει και η Ομάδα Γυναικών Βόλεϊ του Μεσσηνιακού μπορεί να σου προσφέρει ωραίο θέαμα και αρκετές χαρές".

Διαιτητικό δίδυμο του σημερινού αγώνα θα είναι οι Τσουμελέας και Χριστοδουλόπουλος.