Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2013 20:27

Εκλεισαν θέση στο Κλειστό…, οι πέντε τυχεροί του διαγωνισμού του «Notosport» παρέλαβαν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλεϊ της Καλαμάτας '80

Γράφτηκε από τον

Οι πέντε τυχεροί του διαγωνισμού της "Ελευθερίας” και της ηλεκτρονικής έκδοσης του “Notosport” (nsport.gr) έκλεισαν σήμερα μια θέση στο Κλειστό της Παραλίας καθώς παρέλαβαν τα εισιτήρια διαρκείας της Καλαμάτας '80.
Ο διαγωνισμός κράτησε ένα μήνα και μετά την κλήρωση που έγινε την περασμένη Κυριακή αναδείχθηκαν οι πέντε τυχεροί που ήταν οι Κορίνα Τασσοπούλου, Νίκος Χριστόπουλος, Ρούλα Μπακετέα, Τάκης Κοστρίβας και Γεωργία Δημητροπούλου (στη φωτό ο κ. Βασίλης Παπαδόπουλος παραλαμβάνει εκ μέρους της Ρούλας Μπακετέα το εισιτήριο από τον παίκτη της Καλαμάτας '80 Γιάννη Βραχνά).
Σήμερα το απόγευμα οι τυχεροί παρέλαβαν τα εισιτήρια από τους παίκτες της ομάδας Γιάννη Βραχνά, Δήμο Μπουσούνη και Μάριο Περπινάκη, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία της «Ε» μαζί με τον προπονητή τους Παναγιώτη Ντάκουρη και τον εκπρόσωπο της διοίκησης Γιώργο Αγγελή.
Να θυμίσουμε πως φέτος η Καλαμάτα '80 θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 κατηγορία ανδρών στο βόλεϊ έχοντας μάλιστα υψηλές φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι την είσοδο στα πλέι οφ και την άνοδο στην Α1.
Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν λοιπόν πως ο κόσμος θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια είτε αγοράζοντας διαρκείας είτε γεμίζοντας την εξέδρα του Κλειστού της Παραλίας, όπου θα είναι η έδρα της ομάδας φέτος.
Οι ενδιαφερόμενοι για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους μάρκετινγκ της Καλαμάτα '80 Κώστα Βλάσση (τηλ. 6934247536) και Γιώργο Αγγελή (τηλ. 6937363034).
Τέλος, να σημειωθεί πως η έναρξη του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ωστόσο εξετάζεται αναβολής τη πρεμιέρας για μια ή δύο εβδομάδες.