Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2016 13:21

Μαζορέτες και δώρα στα παιχνίδια της Καλαμάτας '80!

Γράφτηκε από τον

Καινοτομίες ετοιμάζει η ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας '80 στο Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Μίλωνα (6 μ.μ.) αλλά και για όλα τα παιχνίδια που θα δώσει φέτος στο Κλειστό της Παραλίας. 

Συγκεκριμένα θα γίνονται κληρώσεις δώρων για τους θεατές ενώ θα υπάρχουν και μαζορέτες που θα δίνουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στα παιχνίδια

Η σχετική ανακοίνωση της Μεσσηνιακής ομάδας αναφέρει: «Θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των εισιτηρίων για μια δωροεπιταγή αξίας 100€ από το κατάστημα Οπτικά Μπούνας Νικήτας για να επιλέξει ο τυχερός της κλήρωσης το σκελετό γυαλιών ηλίου της προτίμησής του! Δε σταματάμε εκεί! Από τον ίδιο αγώνα και για κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας, θα έχουμε την υποστήριξη από τις μαζορέτες της σχολής χορού Fame Dance Academy !! Προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο και για την ευρύτερη συνεργασία των δυνάμεων της πόλης μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!

Όλοι στο γήπεδο αυτό το Σάββατο να ενισχύσουμε την ομάδα μας και να απολαύσουμε θέαμα και δώρα". 

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα θα αναζητήσει κόντρα στον Μίλωνα την πρώτη της εντός έδρας νίκη, με αντίπαλο τον εκ των ουραγών της βαθμολογίας του 1ου υποομίλου. Τον αγώνα της παραλίας θα σφυρίξουν οι Πετούσης και Τσουμελέας ενώ για την 6η αγωνιστική θα γίνουν ακόμη οι παρακάτω αναμετρήσεις: 

 

Σάββατο 

ΟΦΗ - ΑΕΚ

(Καραπουλάκης, Κανακάκης)

Πανερυθραϊκός - Μαρκόπουλο

(Τσίτσικας, Παπαστάμος)

Κυριακή 

ΟΠΕ Ρεθύμνου - Παλλήνη

(Τραχαλάκη, Γιαννόπουλος)

Ρεπό: ΣΦΠ Χανίων

 

Την Δευτέρα η κλήρωση του κυπέλλου 

Τέλος, την προσεχή Δευτέρα θα γίνει η κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ. Η κλήρωση των ανδρών, όπου θα μπει και η Καλαμάτα '80 θα ξεκινήσει στις 12.30 μ.μ. στα γραφεία της ΕΟΠΕ.