Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 14:22

Ηττα για τις γυναίκες, νίκη για τις κορασίδες του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον
Ηττα για τις γυναίκες, νίκη για τις κορασίδες του ΝΟΚ

Μια νίκη και μια ήτα, ήταν ο απολογισμός του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στα παιχνίδια του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Ο ΝΟΚ έχασε στο πρωτάθλημα γυναικών και νίκησε σε αυτό των κορασίδων. Συγκεκριμένα, το περασμένο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της Κυπαρισσίας η πρώτη ομάδα βόλεϊ κορασίδων του ΝΟ Καλαμάτας κέρδισε την τοπική ομάδα του Δίωνα με 3-0 σετ(15-25,13-25,18-25).

Το παιχνίδι ήταν για τον 5ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.

ΔΙΩΝΑΣ: Γεωργιοπούλου, Αντωνοπούλου, Μενυχτά, Φλάρη, Αδαμοπούλου, Σταματογιαννοπούλου, Κακούτη, Μαρπίνη, Πολυχρονοπούλου.

ΝΟΚ: Καράμπελα, Κοντογόνη(λ), Φλαούνα, Μυλωνά, Γαλανοπούλου, Ασημάκου, Νικολιτσέα, Μανιάτη, Παναγούλια Λ., Παναγούλια Α., Γαϊτανάρου.

Την Κυριακή  στο κλειστό της Παραλίας η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΝΟ Καλαμάτας έχασε από την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα με 3-0 σετ(25-12, 25-21, 25-6). Το παιχνίδι ήταν για τον 3ο όμιλο του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.

ΝΟΚ: Καράμπελα, Κοντογόνη(λ), Μαργέλη, Γιακουμή, Φλαούνα, Γαλανοπούλου(λ), Μυλωνά, Νικολιτσέα, Ασημάκου, Δημητροπούλου, Μανιάτη, Αραπάκη, Παναγούλια Λ., Μαρκοπούλου.

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Πλαγιανού, Εξηνταβελώνη, Καραγλάνη, Νιάρχου, Καπόγλη, Αντωνοπούλου, Κουφού, Κοτσώρη, Καραχάλιου, Καζάκη(λ), Ιωσηφίδη, Μπούνα(λ).