Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 20:33

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ: Η Καλαμάτα '80 έχασε 3-0 από την ΕΑ Πατρών και αποκλείστηκε

Γράφτηκε από τον

Η φετινή πορεία της Καλαμάτας '80 στο Κύπελλο Βόλεϊ ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Κλειστό της Παραλίας.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έμεινε μακριά από το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και γνώρισε την ήττα με 3-0 από την ανώτερη σήμερα ΕΑ Πατρών, επίσης ομάδας της Α2 εθνικής.
Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της β' φάσης του θεσμού με την ομάδα της Αχαΐας να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, στην οποία θα συμμετέχουν και οι ομάδες της Α1.
Στο πρώτο σετ η Καλαμάτα '80 μπήκε καλά και προηγήθηκε με 9-6 όμως σταδιακά οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία και τελικά κατέκτησαν το σετ με 25-22.
Στο δεύτερο σετ η ΕΑ Πατρών κυριάρχησε απόλυτα και κατάφερε να επικρατήσει με 25-16. Ιδια εικόνα και στο τρίτο σετ με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν και πάλι με 25-16 και να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Το ματς παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 φίλοι του Μεσσηνιακού βόλεϊ.
Η Μεσσηνιακή ομάδα αποκλείστηκε λοιπόν στο τέταρτο φετινό της παιχνίδι, ολοκληρώνοντας πάντως μια αξιόλογη πορεία καθώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της β' φάσης είχε αποκλείσει διαδοχικά την Ολυμπιάδα Πάτρας και τον Ερμή Πατρών εκτός έδρας και τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Γκόλφης και Τσουμελέας.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: (Kουλιέρης): Κακαλέτρης, Μάνα, Κοτσάκης, Λουκάς, Εξαρχέας(λ), Μπουσούνης, Μανιατέας, Ντάκουρης.
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ: (Αγγελόπουλος): Γεωργακόπουλος, Δρακόπουλος, Μακρυγιάννης, Κάβουρας, Τσαρκατόγλου, Κανελλόπουλος, Μούρτζης, Πατρινός, Γιαννούτσος, Δασκαλόπουλος (λ), Καραγιώργος (λ).