Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 14:44

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ηττα του νεανικού Ακρίτα στο Αργος

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ηττα του νεανικού Ακρίτα στο Αργος

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ισχυρό Γ.Σ. Άργους, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Η΄ ομίλου της Β' Εθνικής. 

Στην αποστολή συμμετείχαν κυρίως αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα καθώς επτά από τις δώδεκα ήταν κάτω των δεκαέξι ετών. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι οι περισσότερες από τις μικρές αθλήτριες έδωσαν τον δεύτερο τους αγώνα σε μία ημέρα καθώς είχε προηγηθεί αυτός των κορασίδων με τον Μ.Γ.Σ. που κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Παρόλα αυτά ο Ακρίτας στάθηκε αξιοπρεπώς μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Επόμενη υποχρέωση για τον Ακρίτα είναι την επόμενη Κυριακή 19/2, εντός έδρας με ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2, τον Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου.

Τα σετ του αγώνα στο Αργος ήταν  25-11, 16-25, 25-9, 25-19.

Διαιτητές ήταν οι Θ. Καραγιαννόπουλος και Θ. Μπούκουρας.

Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ (Ψυχογιού Ε.): Παπασπυροπούλου, Ξενάκη, Μπαλακανάκη, Καραμούντζου (c), Γρίβα, Κάλη, Μαστοράκη (λ), Τσιλιμίγκρα, Κατσαρού, Αντότσι, Κλάδη-Παναγάρη, Παναγιωτοπούλου

 

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης): Νάνσυ Πανταζοπούλου (c), Ιωάννα Μπουζέα, Αφροδίτη Ορφανέα, Ολγα Βαμβακούση, Νίκη Μαθιουδάκη, Αλεξία Τσώνη, Θεοδώρα Καπλάνη (λ), Γεωργία Νασιοπούλου, Βασιλική Λαμπίρη, Σοφία Κουράκου, Σταυρούλα Καπλάνη, Μυρτώ Σουγλέρη.