Πέμπτη, 24 Οκτώβριος 2013 20:00

Στο Κλειστό τελικά το Σάββατο η πρεμιέρα της ομάδας βόλεϊ της Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

Ξεπερνώντας τελικά με επιτυχία το σκόπελο της Ελληνικής γραφειοκρατίας η πρώτη επίσημη αναμέτρηση της Καλαμάτας 80 στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο σύμφωνα με το πρόγραμμα τον Ερμή Ηγουμενίτσας θα γίνει το Σάββατο στις 5.30 το απόγευμα στην φυσική της έδρα στο κλειστό της παραλίας.
Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του τμήματος, οι προπονητές και οι παίκτες της Καλαματιανής ομάδας περιμένουν τους φίλους τους και όχι μόνο να βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουν με επιτυχία τα όποια προβλήματα έχει σχεδιάσει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση η φιλοξενούμενη ομάδα.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου μεταξύ άλλων αναφέρει: « Το άθλημα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της πόλης και μέσα από αυτό το φίλαθλο κοινό έχει γνωρίσει πολλές χαρές και τεράστιες στιγμές συγκίνησης.
Η πόλη της Καλαμάτα εκπροσωπείται στην Α2 Εθνική Κατηγορία και πάλι μετά από αρκετά χρόνια. Οι αθλητές, η προπονητική ομάδα και η διοίκηση προσκαλούν όλους τους φιλάθλους της Καλαμάτας να παρακολουθήσουν τον αγώνα ενισχύοντας τις προσπάθειες τους και βοηθώντας τους στο να επιτευχθεί μια ιστορική νίκη. Η συμμετοχή όλων για να πραγματοποιηθεί το πρώτο βήμα για μια καλή παρουσία στην κατηγορία και παράλληλα να τεθούν οι βάσεις για κάτι καλύτερο στο μέλλον είναι απαραίτητη.
Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα και στις τελευταίες προπονήσεις μέχρι την ημέρα του αγώνα αθλητές και προπονητές θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να εμφανιστούν πανέτοιμοι στον σημαντικό και ιστορικό για το σωματείο αγώνα.
Σας περιμένουμε δίπλα μας, μαζί ταξιδεύουμε στο όνειρο».