Τρίτη, 21 Μάρτιος 2017 12:51

ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Πρωταθλητής το 3ο Καλαμάτας σε αγόρια και κορίτσια

Γράφτηκε από τον

Με τους τελικούς σε αγόρια και κορίτσια ολοκληρώθηκε χθες το πρωτάθλημα βόλεϊ λυκείων Μεσσηνίας.

Το 3ο Καλαμάτας πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια και 'έτσι θα εκπροσωπήσει το νομό στην πανελλήνια φάση. Στα αγόρια νίκησε το ΓΕΛ Πεταλιδίου και στα κορίτσια το ΓΕΛ Πύλου με 2-0 σετ. Αμφότεροι οι τελικοί φιλοξενήθηκαν στο Κλειστό της Παραλίας, που γέμισε από δεκάδες μαθητές, οι οποίοι με φωνές και τύμπανα δημιούργησαν ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.

Πρώτα έγινε ο τελικός τον αγοριών, με το 3ο Καλαμάτας να παίρνει το πρώτο σετ με 25-7 και το δεύτερο με 25-16. Τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων σε νικητές και ηττημένους έκαναν η διευθύντρια του ΓΕΛ Πεταλιδίου Δήμητρα Γρουσουζάκου και η διευθύντρια του Γυμνασίου Πεταλιδίου Ελένη Κουλουκέα. 

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Πολιτόπουλος): Σινάπης, Βραχάτης, Χανδρινός, Π. Βλάσσης, Σάμιος, Κωστάκης, Κωτσάκης, Φιλόνοβ, Πετρόγιαννης, Χρ. Βλάσσης, Κάστορας.

ΓΕΛ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ (Γιαννούκος): Καπετανάκης, Χαραλαμπάκης, Πανταζόπουλος, Τσερίκου, Ζέρβας, Δημητρουλόπουλος, Ταφόνι, Σαμπαζιώτης, Πετρόπουλος, Χούσα. 

Ο τελικός των κοριτσιών

Μετά τα αγόρια τη σκυτάλη πήραν τα κορίτσια, με το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας να νικά επίσης με 2-0 σετ το ΓΕΛ Πύλου (25-12 και 25-16).  Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης και ο διευθυντής του ΓΕΛ Πύλου Μάριος Αθανασόπουλος. 

Διαιτητές στους τελικούς ήταν ο Δ.  Καθάρειος και η Γ. Κοστρίβα και γραμματεία ο Γ. Δημητρόπουλος, ενώ τους αγώνες παρακολούθησε και ο Χρήστος Φούλιας από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας. 

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Πολιτόπουλος): Κοντογόνη, Καράμπελα, Καψαμπέλη, Καραγιάννη, Μπούνα, Βέλμαχου, Μαργέλη, Κουτσουροπούλου, Τζαμουράνη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Βαβαρούτσου, Τζώρτζη. 

ΓΕΛ ΠΥΛΟΥ (Πετροπούλου): Aθανασίου, Καραθανάση, Μέμμα, Κούτρη, Κοντογόνη, Γεωργιτσοπούλου, Πουλοπούλου, Δαδοπούλου, Ιβάνοβα, Παγκάκη, Χρονοπούλου, Κουφόγιωργα, Πόπορη, Καραμπάτσου.