Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 15:18

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα πλέι -οφ ανόδου παρά την ήττα ο Ακρίτας

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα με 3-0 σετ από τον Παμβοχαϊκό γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Ακρίτα στο τελευταίο ματς της κανονικής σεζόν του Η' ομίλου της Β' Εθνικής γυναικών. 

Παρά την ήττα στο Βραχάτι, όμως η καλαματιανή ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση  και έτσι θα δώσει το παρόν στα πλέι -οφ ανόδου, βάσει της προκήρυξης, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ. Βέβαια στον ημιτελικό που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο Λουτράκι ξεκάθαρο φαβορί είναι η αήττητη Κορινθιακή ομάδα,  όχι μόνο γιατί προηγείται με 2-0 στους μεταξύ τους αγώνες (στα πλέι -οφ μεταφέρονται οι νίκες από την κανονική περίοδο, όποιος συμπληρώσει τρεις προκρίνεται στον τελικό) αλλά είναι και η μόνη ομάδα από τις οκτώ που έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θέλει την άνοδο στην Α2. Σίγουρα όμως πρόκειται για μία ιδανική χρονιά για τον Ακρίτα, τις αθλήτριες του κ Ντάκουρη και το τεχνικό τιμ μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου το περασμένο καλοκαίρι για πλήρη ανανέωση σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο κύριος στόχος της ανάδειξης των νεαρών αθλητριών που έθεσε , μέσω της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα γυναικών, επετεύχθη και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δέκα από τις δεκαοκτώ που χρησιμοποιήθηκαν μέχρι τώρα προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα αποδίδοντας πολύ καλά στην πρώτη τους παρουσία σε αυτό το επίπεδο. Η επιβράβευση όλων των παραπάνω ήταν η είσοδος στο μίνι τουρνουά ανόδου !!!

Διαιτητές: Κτένας Δ.,Τσόχας Ν.
Σημειωτής: Σπίνας Δ.

Τα σετ:  26-24 25-18, 25-22

 

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Μαρινόπουλος Α.): Κουϊμέλη Ε. (c), Τσιομποτάρου Α.-Γ., Φίλη Ε., Παπαδοπούλου Δ., Θεοδοσίου Χ., Μπάρτζη Μ., Μπάρλα Ε., Κλενιάτη Γ., Τσιομποτάρου Α.-Ε. (λ),Τσαμανίκα Μ., Βιγλάκη Κ., Κατσαδούρου Ε., Βιγλάκη Α., Γκότση Ε.
ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης): Ορφανέα Αφροδίτη (c),Βαμβακούση Όλγα, Μαθιουδάκη Νίκη, Λαμπίρη Βασιλική, Μπουζέα Ιωάννα, Τσώνη Αλεξία, Καπλάνη Θεοδώρα (λ), Πανταζοπούλου Νάνσυ, Μαυρέα Γεωργία