Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017 14:09

ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Ανετη πρόκριση για αγόρια και κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας κατέκτησε φέτος τον τίτλο τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια στο πρωτάθλημα βόλεϊ λυκείων Μεσσηνίας και έτσι εκπροσωπεί το νομό στην πανελλήνια φάση, η οποία ξεκίνησε από χθες.

Οι ομάδες αγοριών και κοριτσιών του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας ξεπέρασαν άνετα το εμπόδιο του 1ου ΕΠΑΛ και του 1ου ΓΕΛ Τρίπολης, αντίστοιχα. 

Αμφότερες οι μεσσηνιακές ομάδες νίκησαν με 2-0 σετ σε νοκ - άουτ ματς στο Κλειστό της Παραλίας και έτσι σήμερα θα παίξουν εκτός έδρας με τις αντίστοιχες ομάδες της Σπάρτης.  Σε περίπτωση νέας πρόκρισης, θα παίξουν μεθαύριο στην Καλαμάτα με το νικητή του αγώνα των πρωταθλητών Αργολίδας και Κορινθίας. 

Στα χθεσινά ματς, πρώτα έγινε ο αγώνας των αγοριών. Η Μεσσηνιακή ομάδα ήταν φανερά ανώτερη από αυτή της Αρκαδίας και επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ. Το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας κέρδισε με 25-9 το πρώτο σετ και με 25-15 το δεύτερο με τον προπονητής της Χρήστο Πολιτόπουλο να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. 

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μάριος Σινάπης, Δημήτρης Βραχάτης, Σπύρος Χανδρινός, Παναγιώτης Βλάσσης, Μάριος Κωστάκης, Φροίξος Κωτσάκης, Μαρίνος Φλονοβ, Γιάννης Πετρόγιαννης, Χρήστος Βλάσσης. 

1ο ΕΠΑΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αντώνης Μάντης, Γιώργος Τζαβάρας, Σπυρίδων Καραμάνης, Γιώργος Μουντζιουβής, Ιωάννης Νικολάου, Αθανάσιος Σώτος, Χρήστος Ρουμελιώτης, Σωτήρης Αντωνίου, Νικηφόρος Γρηγορίου, Αθανάσιος Κανακάρης. 

Τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας πήραν εύκολα το πρώτο σετ με 25-13 και συνάντησαν μεγαλύτερη αντίσταση στο δεύτερο, αλλά στο τέλος άνοιξαν τη διαφορά και πήραν τη νίκη (25-15) και μαζί την πρόκριση. 

Διαιτητές των αγώνων ήταν ο Τσουμελέας και η Βογοπούλου. 

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Πολιτόπουλος): Κοντογόνη, Καράμπελα, Καψαμπέλh, Καραγιάννη, Μπούνα, Βέλμαχου, Μαργέλη, Τζαμουράνη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Βαβαρούτσου, Τζώρτζη.

1ο ΓΕΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παναγιωτοπούλου): Μαντζώρη, Μάχα, Αδάμη, Κωστοπούλου, Κατσίρη, Αλειφεροπούλου, Γόντικα, Π. Χόικα, Χ. Χόικα, Λαγομιτζή, Κουρλιμπίνη.