Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 17:28

ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Πέρασαν και από τη Σπάρτη τα αγόρια και κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Με τα εισιτήρια της πρόκρισης έφυγαν από τη Σπάρτη τα αγόρια και κορίτσια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες της Μεσσηνίας νίκησαν χθες τις αντίστοιχες της Λακωνίας και συνεχίζουν στην πανελλήνια φάση του πρωταθλήματος βόλεϊ. Αμφότερες οι ομάδες αντιμετώπισαν το 2ο ΓΕΛ Σπάρτης. Τα αγόρια επικράτησαν με 2-0 σετ και τα κορίτσια με 2-1 στο τάι μπρέικ. Ετσι θα αντιμετωπίσουν αύριο στο Κλειστό στην Καλαμάτα τα αγόρια το Κιάτο (11 π.μ.) και τα κορίτσια το Λουτράκι (12.30 μ.μ.).

Θυμίζουμε, ότι οι ομάδες του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας είχαν αποκλείσει τη Δευτέρα το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης στα αγόρια και το 1ο ΓΕΛ Τρίπολης στα κορίτσια. 

Χθες έγινε πρώτα ο αγώνας των αγοριών, με τους παίκτες του Χρήστου Πολιτόπουλου να παίρνουν το πρώτο σετ με 25-8 και με το ίδιο σκορ το δεύτερο σετ. 

Στα κορίτσια το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας πήρε το πρώτο σετ με 15-25, αλλά έχασε το δεύτερο με 25-20 και η πρόκριση κρίθηκε στο τάι μπρέικ, με την καλαματιανή ομάδα να νικά 6-15. 

3ο ΓΕΛ Καλαμάτας (αγόρια): Σινάπης, Βραχάτης, Χανδρινός, Π. Βλάσσης,  Κωστάκης, Κωτσάκης, Φιλόνοβ, Πετρόγιαννης, Χρ. Βλάσσης. 

3ο ΓΕΛ Καλαμάτας (κορίτσια): Κοντογόνη, Καράμπελα, Καψαμπέλh, Καραγιάννη, Μπούνα, Βέλμαχου, Μαργέλη, Τζαμουράνη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Βαβαρούτσου, Τζώρτζη.