Παρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 11:40

BOΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Νέα πρόκριση για τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας - Αποκλείστηκαν τα κορίτσια

Γράφτηκε από τον

 

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των χθεσινών αγώνων των ομάδων βολεί του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας, οι οποίες κατέκτησαν τον τίτλο στην Μεσσηνία. 

Στο πλαίσιο του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος, τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ χθες πέτυχαν μια ακόμη νίκη - πρόκριση καθώς επικράτησαν του 1ου ΓΕΛ Κιάτου με 2-0 σετ. Αντίθετα τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ έχασαν στον αγώνα που ακολούθησε με 2-0 σετ από την ομάδα του ΓΕΛ Λουτρακίου και αποκλείστηκαν.

Οι αγώνες έγιναν στο Κλειστό της Παραλίας και ξεκίνησαν με δύο ώρες καθυστέρηση. Ο λόγος ήταν μια βλάβη στο πούλμαν που μετέφερε τις ομάδες από την Κορινθία με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να αλλάξουν πούλμαν και να υπάρξει καθυστέρηση.

Τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας νίκησαν με 2-0 παίρνοντας τα δύο σετ με 25-21 και 25-15.

Σήμερα με Αθήνα τα αγόρια

Σήμερα στις 11.30 το πρωί θα υποδεχθούν στο Κλειστό της Παραλίας την πρωταθλήτρια ομάδα της γ' Αθήνας με στόχο την νίκη που θα τους φέρει ακόμη ψηλότερα στην διοργάνωση.

Στο χθεσινό ματς για την ομάδα της Καλαμάτας, προπονητής της οποίας είναι ο Χρήστος Πολιτόπουλος, έπαιξαν οι Σινάπης, Βραχάτης, Χανδρινός, Παν.Βλάσσης, Κωστάκης, Κωτσάκης, Φιλονοβ,  Πετρόγιαννης, Χρ. Βλάσσης, Κάστορας. 

Για το 1ο ΓΕΛ Κιάτου έπαιξαν οι Γεωργίου, Κρούσος, Λιόνας, Φούζας, Θεοδωρόπουλος, Λιάκης, Σπαρτινός, Καθάρειος. 

Τα κορίτσια του 3ου ΓΕΛ έχασαν στην συνέχεια με 2-0 σετ από μια πολύ δυνατή ομάδα όπως αποδείχθηκε αυτή του ΓΕΛ Λουτρακίου. Οι φιλοξενούμενες πήραν το πρώτο σετ με 25-19 και το δεύτερο με 25-22. 

Για την ομάδα της Καλαμάτας, προπονητής της οποίας είναι επίσης ο Χρήστος Πολιτόπουλος, έπαιξαν οι Κοντογόνη, Καράμπελα, Καψάμπελη, Καραγιάννη, Μπούνα, Βέλμαχου, Μαργέλη, Κουτσουροπούλου, Τζαμουράνη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Βαβαρούτσου, Τζώρτζη.

 

Για το ΓΕΛ Λουτρακίου έπαιξαν οι Μπαχλαβά, Ιωσηφίδου, Σοφιανίδη, Σταύρου, Θώδη, Κοκολογιάννη, Πατερούση, Πέππα, Γιάβρη, Πατουχέα.