Παρασκευή, 07 Απρίλιος 2017 16:54

BOΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Στους 8 της Ελλάδας το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας!

Γράφτηκε από τον

Την πρόκριση της στις 8 καλύτερες ομάδες του πανελληνίου πρωταθλήματος των Λυκείων εξασφάλισε σήμερα το πρωί η ομάδα των αγοριών του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας!

2-0 σετ το ΓΕΛ Πετρούπολης

Η Μεσσηνιακή ομάδα πήρε μια ακόμη νίκη - πρόκριση καθώς επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 σετ του ΓΕΛ Πετρούπολης στο ματς που έγινε στο Κλειστό της Παραλίας. 

Το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας πήρε το πρώτο σετ με 25-15 και το δεύτερο με 25-20.

Πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν το φάιναλ φορ. Μάλιστα και ο προημιτελικός θα γίνει στο Κλειστό την Δευτέρα 24 Απριλίου. Εκεί το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας θα υποδεχθεί την ομάδα που θα προκύψει από το ματς των πρωταθλητών Αχαίας και Στερεάς Ελλάδας και με νίκη θα πάρει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ.

Εκεί θα συμμετέχουν οι τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και η πρωταθλήτρια Κύπρου και θα υπάρχει μοριοδότηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις για όλους τους παίκτες των τριών ελληνικών Λυκείων που θα φτάσουν μέχρι εκεί. 

Στο σημερινό ματς για την ομάδα της Καλαμάτας, προπονητής της οποίας είναι ο Χρήστος Πολιτόπουλος, έπαιξαν οι Σινάπης, Βραχάτης, Χανδρινός, Παν. Βλάσσης, Κωστάκης, Κωτσάκης, Φιλονοβ, Πετρόγιαννης, Χρ. Βλάσσης.

Για το ΓΕΛ Πετρούπολης έπαιξαν οι Αγαπιανός, Βασιλόπουλος, Βουδούρης, Δρυμώνης, Ζαφειρόπουλος, Ηλιόπουλος, Κότσης, Οικονομίδης.