Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 17:08

ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Αποκλείστηκε ο ΝΟΚ από την Ολυμπιάδα Πατρών

Γράφτηκε από τον

Η ομάδα βόλεϊ κορασίδων του ΝΟ Καλαμάτας προσπάθησε πολύ αλλά τελικά έχασε από την αντίστοιχη ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών με 3-1 σετ (15-25, 12-25, 25-21, 21-25), στο νοκ άουτ παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του Πύργου στο πλαίσιο της φάσης των "8" του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.

Η Ολυμπιάδα πήρε τα πρώτα δυο σετ σχετικά εύκολα. Στη συνέχεια όμως η ομάδα του ΝΟΚ ανέβασε την απόδοσή της. Πήρε το τρίτο σετ και στο τέταρτο έγινε μεγάλη μάχη. Τελικά το σετ και η πρόκριση πήγαν στην πατρινή ομάδα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΝΟΚ τα οποία παρά το νωθρό τους ξεκίνημα πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις αλλά τελικά δεν κατάφεραν να γυρίσουν το ματς.

ΝΟΚ: Καράμπελα, Μαργέλη, Κοντογόνη (λ), Τζώρτζη, Φλαούνα, Μυλωνά, Αραπάκη, Νικολιτσέα, Μανιάτη, Ασημάκου, Λ. Παναγούλια, Γαλανοπούλου (λ), Δημητροπούλου, Α. Παναγούλια.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μαλατάρα, Μακρή, Αντ. Αγγελοπούλου, Τιμπιλή, Καραδιώτη, Χατζή, Ζαραλίδη, Ράπτη, Μαυροειδή, Τριανταφύλλου (λ), Παπαφωτίου (λ), Αθ. Αγγελοπούλου.