Σάββατο, 02 Νοέμβριος 2013 11:07

Τον Ασκλήπιο Τρικάλων υποδέχονται το απόγευμα τα κορίτσια του Ακρίτα

Γράφτηκε από τον

Αισιόδοξος ότι μπορεί να αρχίσει θετικά την φετινή του προσπάθεια στην Α2 εθνική κατηγορία ο Ακρίτας υποδέχεται στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της παραλίας την ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων.
Αγωνιστικά η προετοιμασία του Ακρίτα για την δική του πρεμιέρα στην Α2 ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο κλειστό με τον Κώστα Κουτράκη και την Μαρία Τσιριμπή να έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις επιλογές του αφού έχουν καταλήξει στις 10 από τις 12 συνολικά αθλήτριες που θα αποτελέσουν τις σημερινές επιλογές τους.
Με ανοικτές λοιπόν μόνο 2 θέσεις που θα κλείσουν λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι αθλήτριες του Ακρίτα που θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ασκληπιού είναι οι Πανταζοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Χάσκου, Σκλήρη, Δημητρακοπούλου, Ραμουνδου, Βυθούλκα, Καρακυκλα, Αρτεμίου και Σαμπάτη.
Σημαντικό πάντως ρόλο στην θετική για την Καλαματιανή ομάδα εξέλιξη της αναμέτρησης που θα σφυρίξουν οι Χανδρινός, Τσουμελέας είναι η σημαντική όπως αναμένεται από τους προπονητές και αθλήτριες παρουσία των φίλων του Ακρίτα και όχι μόνο στις κερκίδες του κλειστού της Παραλίας.
Τέλος τα υπόλοιπα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής είναι:
Ένωση Βύρωνα - Ηλιούπολη
Φιλαθλητικός Λαρισαικός - ΖΑΟΝ
Πετρούπολη - ΑΟ Τραχώνων
Νηρέας Χίου - ΕΑ Λάρισας

Ακρίτας - Κόροιβος
για το κύπελλο

Με στόχο την καλύτερη δυνατή αγωνιστική παρουσία η ανδρική ομάδα του Ακρίτα υποδέχεται αύριο στις 4 στο κλειστό της παραλίας για το κύπελλο Ελλάδος τον δυνατό Κόροιβο Αμαλιάδας.
Στην διάθεση του τεχνικού του Ακρίτα Κώστα Κουτράκη για την κόντρα με την ομάδα της Αμαλιάδας θα είναι οι Καρράς, Μακρής, Καρούνος, Δικαιουλακος, Μπελογιαννέας, Σαρδέλης, Μπελογιάννης, Τσολάκος, Δημητρακόπουλος, Πράττης, Κωνσταντόπουλος και Αλευράς. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Σαραβελάκης και Χριστοδουλόπουλος.