Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 16:44

ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Πρώτος ο Μεσσηνιακός σε τουρνουά στην Κορινθία!

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ κορασίδων του Μεσσηνιακού στο τριήμερο τουρνουά βόλεϊ που ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ιδιωτικού αθλητικού κέντρου "The Ranch" στο Σοφικό Κορινθίας.

Η Μεσσηνιακή ομάδα νίκησε στον χθεσινό τελικό με 2-0 σετ τον Πανελλήνιο και κατέκτησε την πρώτη θέση στου τουρνουά ενώ η Μπαξιβανάκη αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης!

Είχαν προηγηθεί η νίκη στο πρώτο ματς με την Άνοιξη (2-1 με 25-13, 23-25, 15-8) ενώ την δεύτερη ημέρα του τουρνουά ο Μεσσηνιακός είχε δώσει δύο αγώνες, κερδίζοντας με την ΑΕΚ με 2-0 και χάνοντας με 2-1 από το Αργος, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου και παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό.  

 

Στην αποστολή συμμετείχαν οι Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, Μαριλένα Καραγιάννη, Κάτια Παπαδοπούλου, Έφη Ρομπάκη, Ευγενία Νικολοπούλου, Κωνσταντίνα Καραμπάτσου, Χριστίνα Κόκα, Κωνσταντίνα Μαλαπάνη, Βαρβάρα Μπένου και Ιωάννα Παπαβασιλοπούλου. Μαζί τους ήταν η προπονήτρια Γωγώ Σουρή και συνοδός ο Χρήστος Δροσινός ενώ στην Κορινθία βρέθηκαν ακόμη η πασσαδόρος της ομάδας Κωνσταντίνα Πασσιά και η αθλήτρια-προπονήτρια Λία Γκόγκου.