Τρίτη, 25 Απρίλιος 2017 13:05

ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: Στους "4" της Ελλάδας το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας!

Γράφτηκε από τον

Την πρόκρισή του στο φάιναλ φορ του πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ αγοριών Λυκείων, πανηγύρισε το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας, καθώς νίκησε στον προημιτελικό με 2-0 σετ (25-17, 25-15) το 1ο ΓΕΛ Πατρών.

Ετσι θα διεκδικήσει τον τίτλο στην τελική φάση που θα διεξαχθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Αρχαία Ολυμπία και τα Κρέστενα. Η μεσσηνιακή αποστολή θα αναχωρήσει μάλιστα από την Τετάρτη. Οι ημιτελικοί θα γίνουν την Πέμπτη το πρωί και οι τελικοί την Παρασκευή το πρωί, ενώ η κλήρωση των ζευγαριών θα γίνει την Τετάρτη το απόγευμα. Εκτός από το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας, την πρόκριση έχουν πάρει η Σχολή Μωραϊτη, το The Grammar School Λεμεσού και η τετράδα θα συμπληρωθεί με το νικητή του αγώνα ΓΕΛ Σουφλίου  - ΓΕΛ Μουδανιών.

Να σημειωθεί ότι για τους παίκτες των ομάδων που προκρίθηκαν στους "4",  υπάρχει μοριοδότηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Οσον αφορά τον χθεσινό προημιτελικό, αυτός διεξήχθη στο Κλειστό της Παραλίας. 

Οι παίκτες του Χρήστου Πολιτόπουλου πήραν το πρώτο σετ με 25-17 και με τη ψυχολογία στα ύψη επικράτησαν και στο δεύτερο με 25-15 και πανηγύρισαν την πρόκριση. 

Διαιτητές του προημιτελικού ήταν οι Καραπίτας, Τσουμελέας και επόπτες ο Μαυρέας και η Βογοπούλου. 

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σινάπης, Βραχάτης, Χανδρινός, Π. Βλάσσης, Σάμιος, Κωστάκης, Κωτσάκης, Φιλόνοβ, Πετρόγιαννης, Χρ. Βλάσσης, Κάστορας.

 

1ο ΓΕΛ ΠΑΤΡΩΝ: Μακρυγιάννης, Φερτάκης, Κωστόπουλος, Καϊμακάς, Χατζόπουλος, Μωραίτης, Σελάμη, Κούβελας, Φούτζουλας, Δίπλας, Νικολόπουλος, Προδρομίτης.