Παρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 19:47

ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: 4η θέση στο φάιναλ φορ της Ελλάδας για το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ: 4η θέση στο φάιναλ φορ της Ελλάδας  για το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Οπως στον ημιτελικό της Πέμπτης με το ΓΕΛ Σουφλίου, έτσι και στο σημερινό μικρό τελικό με τη Σχολή Μωραϊτη, τα αγόρια του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας πάλεψαν, αλλά ηττήθηκαν με 3-0 σετ και κατέλαβαν την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ.


Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας τερμάτισαν ουσιαστικά τρίτοι στην Ελλάδα, με δεδομένο ότι η μία ομάδα του φάιναλ φορ ήταν από την Κύπρο.
Τον τίτλο κατέκτησε το ΓΕΛ Σουφλίου, που επικράτησε στο μεγάλο τελικό με 3-1 σετ του The Grammar School Λεμεσού (25-14, 25-12, 21-25, 25-13).
Και μόνο πάντως η παρουσία στο φάιναλ φορ, που έγινε σε Αρχαία Ολυμπία και Κρέστενα (διεξήχθη παράλληλα και το φάιναλ φορ κοριτσιών), είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας.
Επιπλέον τα παιδιά με τη φετινή τους διάκριση παίρνουν μόρια για τις πανελλήνιες εξετάσεις.
Οσον αφορά τον σημερινό μικρό τελικό, αυτός έγινε στην Αρχαία Ολυμπία, με τους παίκτες του Χρήστου Πολιτόπουλου να χάνουν στις λεπτομέρειες τα δύο πρώτα σετ από τη Σχολή Μωραϊτη με 25-23 και 27-25.
Κάτι που όπως είναι λογικό έφερε απογοήτευση και τούτο σε συνδυασμό με την κούραση, στοίχησαν στο τρίτο σετ, το οποίο έχασαν με 25-13 και μαζί και το ματς.
3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ:  Σινάπης, Βραχάτης, Χανδρινός, Π. Βλάσσης, Σάμιος, Κωστάκης, Κωτσάκης, Φιλόνοβ, Πετρόγιαννης, Χρ. Βλάσσης, Κάστορας.