Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017 19:27

Καμπ βόλεϊ για αγόρια και κορίτσια διοργανώνει ο ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τμήμα βόλεϊ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας διοργανώνει volley camp για αγόρια και κορίτσια.

Οι προπονήσεις ξεκινούν αύριο Πέμπτη 15 Ιουνίου και θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 7 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του ανοικτού γηπέδου ΝΟΚ στην παραλία της Καλαμάτας.

Οι προπονητές του συλλόγου Γιάννης Σκαρτσίλης και Δημήτρης Καθάρειος συνεχίζουν και φέτος με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη τη δουλειά για τη σωστή εκμάθηση του βόλεϊ από τις μικρές ηλικίες.

Στο ΝΟΚ περιμένουν ότι και φέτος η ανταπόκριση θα είναι μεγάλη με την σχετική ανακοίνωση του ομίλου να αναφέρει: "Πραγματικά, αποτελεί τιμή για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου να έχει στις τάξεις του δυο προπονητές που έχουν κερδίσει με την ποιότητα της προπόνησης τα παιδιά, τα οποία προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό και βελτιώνονται συνεχώς. Ταυτόχρονα, η λειτουργία του θερινού καμπ έχει δώσει ζωή σε έναν χώρο που αποτελούσε μέχρι πριν είκοσι χρόνια τόπο άθλησης πολλών παιδιών. Όλες οι παραπάνω ενέργειες, οι οποίες ξεκινούν από τον πρόεδρο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, έχουν μετατρέψει το σύλλογο σε μια σύγχρονη κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού".

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του ΝΟΚ (27210-22367 καθημερινά 4-8 μ.μ.) και στους υπεύθυνους προπονητές του προγράμματος Γιάννη Σκαρτσίλη (τηλ. 6945 977893) και Δημήτρη Καθάρειο (τηλ. 6944 304650).