Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 11:20

ΒΟΛΕΪ ΠΑΙΔΩΝ: Εχασε από τον Παναθηναϊκό, κέρδισε εμπειρίες η Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

Μετά τον Ολυμπιακό, η Καλαμάτα '80 αντιμετώπισε χθες βράδυ στο κλειστό του Μίλωνα και τον επίσης δυνατό Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ παίδων.

Οι παίκτες της Μεσσηνιακής ομάδας προσπάθησαν, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα με 3-0 σετ. Κάτι που σημαίνει ότι αποκλείστηκαν και μαθηματικά από την επόμενη φάση. Το σημαντικό όμως είναι ότι κέρδισαν εμπειρίες για το μέλλον, διότι μην ξεχνάμε ότι οι παίκτες της Καλαμάτας '80 είναι μικρότεροι ηλικιακά από τους αντιπάλους τους. Ως εκ τούτου ρεαλιστικά ήταν δύσκολο να προκριθεί από έναν τέτοιο όμιλο. Θέτει όμως τις βάσεις για να κάνει την υπέρβαση τη νέα σεζόν. Οι υποχρεώσεις της Καλαμάτας '80 ολοκληρώνονται σήμερα με αντίπαλο τον ΦΟ Καμποχώρων από τη Χίο, που γνώρισε χθες την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό και έχασε και αυτός τις ελπίδες πρόκρισης.

Για την Καλαμάτα '80, όπου προπονήτρια είναι η Βιβή Τασσιοπούλου, έπαιξαν χθες οι Άρις Χανδρινός, Σπύρος Χανδρινός, Νέστορας Βλάσσης, Παναγιώτης Βλάσσης, Δημήτρης, Βραχάτης, Κώστας Κλημεντίδης, Ανδρέας Κλημεντίδης, Αλέξανδρος Μαργέλης, Νάσος Πλακιάς, Γιάννης Πετρόγιαννης, Ηρακλής Παπούλιας και Νίκος Μπιρμπίλης.

 

Τα χθεσινά αποτελέσματα

Ολυμπιακός - ΦΟ Καμποχώρων 3-0 (25-6,, 25-20, 25-11)

Καλαμάτα '80 - Παναθηναϊκός 0-3 (15 -25, 16 -25, 14-25)

 

Το πρόγραμμα της σημερινής 3ης αγωνιστικής

ΦΟ Καμποχώρων - Καλαμάτα '80 (11.30 π.μ.)

Μ. Οικονόμου - Β. Οικονόμου

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (7 μ.μ.)

Χρηστίδης, Βλάχος