Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 12:30

ΒΟΛΕΪ ΠΑΙΔΩΝ: Νίκη στο τελευταίο ματς για την Καλαμάτα '80, 3-0 σετ τον ΦΟ Καμποχώρων

Γράφτηκε από τον

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα παίδων της Καλαμάτας '80.

Η Μεσσηνιακή ομάδα νίκησε χθες το μεσημέρι στο Κλειστό του Μίλωνα με 3-0 την ομάδα ΦΟ Καμποχώρων από τη Χίο και κατέκτησε την τρίτη θέση στον όμιλο της. Τις δύο πρώτες θέσεις και παράλληλα την πρόκριση για τους «8» της Ελλάδας πήραν οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενώ τέταρτη ήρθε η ομάδα της Χίου.

Η Καλαμάτα '80' είχε συνολικά θετικά παρουσία. Έχασε από τις δύο πανίσχυρες ομάδες, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε όμως κέρδισε εμπειρίες για το μέλλον μην ξεχνάμε ότι οι παίκτες της Καλαμάτας '80 είναι μικρότεροι ηλικιακά από τους αντιπάλους τους.

Η πρόκριση λοιπόν ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολη για την Καλαματιανή ομάδα που μετά και την χθεσινή νίκη αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι.

Στο χθεσινό ματς με τον ΦΟ Καμποχώρων από την Χίο η Καλαμάτα '80 πήρε τα τρία σετ με 25-14, 25-21 και 25-12.

Για την Καλαμάτα '80, όπου προπονήτρια είναι η Βιβή Τασσιοπούλου, έπαιξαν στο Μίλωνα οι Άρις Χανδρινός, Σπύρος Χανδρινός, Νέστορας Βλάσσης, Παναγιώτης Βλάσσης, Δημήτρης, Βραχάτης, Κώστας Κλημεντίδης, Ανδρέας Κλημεντίδης, Αλέξανδρος Μαργέλης, Νάσος Πλακιάς, Γιάννης Πετρόγιαννης, Ηρακλής Παπούλιας και Νίκος Μπιρμπίλης.