Κυριακή, 18 Ιούνιος 2017 15:17

Ξεκίνησε στο Στάδιο το καμπ εξέλιξης του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

 

Ξεκίνησε την Πέμπτη το καμπ εξέλιξης βόλεϊ του Μεσσηνιακού. Η πρώτη περίοδος του καμπ θα διαρκέσει 15 μέρες ενώ διδάσκει η προπονήτρια των «πράσινων» Γωγώ Σουρή.

Το καμπ αφορά νεαρά παιιδά ηλικίας από 12 έως 16 ετών, από την 6η δημοτικού μέχρι και την Α’ Λυκείου. Τα παιδιά χωρίζονται σε ειδικότητες και επίπεδο και θα λειτουργούν σαν επαγγελματίες ώστε να μπουν σε αυτή την αθλητική νοοτροπία και να μάθουν πως είναι πραγματικά το άθλημα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές διπλές προπονήσεις, οι οποίες γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας.

Η δεύτερη περίοδος προπονήσεων θα είναι από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου έως τις 14 του ίδιου μήνα».

Η Γωγώ Σουρή ευελπιστεί να τους μάθει αρκετά πράγματα σχετικά με το βόλεϊ, ώστε όχι μόνο να το αγαπήσουν, αλλά και να ασχοληθούν ενεργά με το συγκεκριμένο άθλημα. Ατομική και ομαδική προπόνηση, βελτίωση ατομικής τεχνικής-τακτικής, ανάπτυξη φυσικών χαρακτηριστικών, μετρήσεις, ενημέρωση για πρόληψη τραυματισμών, beach volleyball experience και κολύμβηση είναι από τα θέματα που θα διδαχθούν τις δύο εβδομάδες στα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το camp.