Παρασκευή, 30 Ιούνιος 2017 16:27

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Για ακραία και κεντρική πάει ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Με το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχουν αρχίσει να ασχολούνται στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού.

Αυτό το διάστημα έχουν ξεκινήσει επαφές με δύο αθλήτριες για τις θέσεις της ακραίας και της κεντρικής και γίνεται προσπάθεια ώστε να προχωρήσουν στην απόκτηση τους.

Η Καλαματιανή ομάδα θα αγωνιστεί την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών και συγκεκριμένα στο α' όμιλο, όπως προέκυψε πριν από λίγες ημέρες. Σε αυτό τον όμιλο θα έχει αντιπάλους τις ομάδες ΑΕ Αγίας Παρασκευής, ΑΟΝ Αμαζόνες, ΑΓΣ Άρτεμις, Ένωση Βύρωνα, ΑΣ Ηλιούπολις, ΑΟ Κύδων, ΑΟ Ποσειδών και ΟΠ Ρεθύμνου.

Από αυτές ο ΑΟΝ Αμαζόνες και ο ΑΓΣ Άρτεμις είναι οι δύο ομάδες που έχουν ήδη ενισχυθεί σημαντικά και θα διεκδικήσουν την άνοδο.

Μιλώντας για τον όμιλο, η προπονήτρια του Μεσσηνιακού Γωγώ Σουρή ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι δύο ομάδες, η Άρτεμις Κορυδαλλού και οι Αμαζόνες έχουν ενισχυθεί και θα διεκδικήσουν την άνοδο. Όσο για εμάς θα εξαρτηθεί αν θα πάρουμε μια παίκτρια που θα μας βοηθήσει πολύ να διεκδικήσουμε τον ίδιο στόχο. Πρόκειται για την αθλήτρια που θα καλύψει τη θέση της ακραίας».

Παράλληλα με το σχεδιασμό η κ. Σούρη ασχολείται και με το καμπ που αφορά νεαρά κορίτσια που τους αρέσει το βόλεϊ και θέλουν να ασχοληθούν πιο ενεργά. Το καμπ ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 του μήνα. Σε ερώτηση μας πως έχει πάει έως τώρα και αν τα νεαρά κορίτσια δείχνουν ενδιαφέρον απάντησε: «Στο καμπ συμμετέχουν 15 κορίτσια και δουλεύουμε ωραία, αν και το πρόγραμμα είναι βαρύ και γίνεται κάθε ημέρα πρωί και απόγευμα. Μέχρι στιγμής αυτό που βλέπω είναι ότι τα κορίτσια κέρδισαν πράγματα, δούλεψαν πολύ και κάποια από αυτά θα είναι στην 14άδα του Μεσσηνιακού τη νέα χρονιά».

Το καμπ πραγματοποιείται καθημερινά με προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας (πρωί 8.30 με 10, απόγευμα 6 με 8 Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, και 8 με 10 Τρίτη, Πέμπτη)».

Υπάρχουν και ημέρες που γίνεται προπόνηση στο γήπεδο του Beach Volley, ενώ προχθές το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε φιλικό αγώνα με ομάδα από τη Σπάρτη.