Πέμπτη, 06 Ιούλιος 2017 18:48

Επέστρεψε στον πάγκο της Καλαμάτας '80 ο Δημητρακόπουλος, τεχνικός διευθυντής ο Κουλιέρης

Γράφτηκε από τον

Μετά από ένα χρόνο ο Χρήστος Δημητρακόπουλος επέστρεψε στον πάγκο της Καλαμάτας '80.

Ο νεαρός προπονητής συμφώνησε να αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή και η ομάδα της Καλαμάτας ανακοίνωσε χθες το απόγευμα και επίσημα την επιστροφή του.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Κουλιέρης θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.
Η σχετική ανακοίνωση της Μεσσηνιακής ομάδας αναφέρει:
"H διοίκηση της "Καλαμάτα Βολεί" ανακοινώνει την επιστροφή του Χρήστου Δημητρακόπουλου στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Καλαμάτα ’80 καθώς ο τελευταίος συμφώνησε στην ανάληψη των καθηκόντων του πρώτου προπονητή της.
Επίσης ανακοινώνει την αναβάθμιση του μέχρι πρότινος προπονητή μας Γιώργου Κουλιέρη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του συλλόγου, θέση η οποία δημιουργείται για πρώτη φορά στα πλαίσια εκσυγχρονισμού και βελτιστοποίησης της λειτουργίας του συλλόγου. Οι αρμοδιότητες του θα αφορούν τόσο την ανδρική ομάδα όσο και τα αναπτυξιακά τμήματα όπου θα αναλάβει να συνεχιστεί η μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία τους.
Δεδομένης της μακροχρόνιας εμπειρίας των δυο προπονητών, των επιτυχιών και αμέτρητων συμμετοχών τους στο υψηλότερο επίπεδο και στην Εθνική Ομάδα είμαστε βέβαιοι ότι η επιτυχημένη πορεία του συλλόγου μας θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια!
Ευχόμαστε και στους δύο υγεία και κάθε επιτυχία».