Παρασκευή, 21 Ιούλιος 2017 15:29

Νέο πανελλήνιο τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

 

Νέος αγώνας πανελλήνιου επιπέδου θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει το Bodytalk Beach Volley Tournament στα γήπεδα του KBV (Kalamata Beach Volley). Η διοργάνωση που αγαπήθηκε από τους λάτρεις του Beach Volley, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουλίου σε ένα διήμερο εκπλήξεων και συναρπαστικών αγώνων.

Το τουρνουά beach volley, που θα διεξαχθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του KBV, ανήκει στην κατηγορία Open του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και χωρίζεται σε Ανδρών και Γυναικών. Αναμένονται να δώσουν μάχη μπροστά στα φιλέ για την νίκη, 16 ανδρικές ομάδες και 12 γυναικείες ομάδες, οι οποίες θα προκύψουν από προκριματικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Η Bodytalk με motto της το «Train for Pleasure», προάγει τον υγιή αθλητισμό και συμμετέχει ενεργά στην διοργάνωση, προσφέροντας ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο στους μεγάλους νικητές του τουρνουά, καθώς πολλά δώρα και εκπλήξεις.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Γιώργος Κουλιέρης δήλωσε στο επίσημο site της Ομοσπονδίας, το volleyball.gr: «Η Καλαμάτα υποδέχεται τον προτελευταίο σταθμό του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος πριν τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο. Μετά το περσινό επιτυχημένο διεθνές τουρνουά της Bodytalk στη πόλη μας συνεχίζουμε και φέτος με ομάδες από το εξωτερικό. Ευχαριστούμε τον χορηγό μας την εταιρεία Bodytalk που βρίσκεται πάντα κοντά στο άθλημα. Είμαι σίγουρος ότι οι αγώνες θα είναι υψηλού επιπέδου και ο κόσμος θα απολαύσει συναρπαστικούς αγώνες».