Σάββατο, 22 Ιούλιος 2017 11:21

Πανελλήνιο τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

 

Ένας ακόμη αγώνας πανελλήνιου επιπέδου θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει το Bodytalk Beach Volley Tournament στα γήπεδα του KBV (Kalamata Beach Volley). Η διοργάνωση που αγαπήθηκε από τους λάτρεις του Beach Volley, θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο σε ένα διήμερο εκπλήξεων και συναρπαστικών αγώνων.

Το τουρνουά beach volley, που θα διεξαχθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του KBV, ανήκει στην κατηγορία Open του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και χωρίζεται σε Ανδρών και Γυναικών. Αναμένονται μάχη μπροστά στα φιλέ για την νίκη από τις 16 ανδρικές ομάδες και τις 12 γυναικείες ομάδες, οι οποίες προέκυψαν από τους προκριματικούς που έγιναν χθες.

Aξίζει να σημειωθεί ότι με τα δύο τουρνουά που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο κλείνει η βαθμολογία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley.

Με το Olympiada Open στον βορρά (Χαλκιδική) και το Bodytalk Open στον νότο (Καλαμάτα) με συντελεστή 0.25 στη συνολική βαθμολογία είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουν οι ομάδες ανδρών και γυναικών για να εξασφαλίσουν την απευθείας πρόκριση τους στο κεντρικό ταμπλό στο τελικό τουρνουά Masters στον Άγιο Νικόλαο.

Οι αγώνες των δύο τουρνουά θα βγάλουν τις 5 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας που θα πάρουν απευθείας το εισιτήριο αλλά και τις 8 υπόλοιπες που θα διεκδικήσουν μέσω προκριματικών τις εναπομείναντες θέσεις για τα τελικά της Κρήτης.