Τρίτη, 25 Ιούλιος 2017 14:15

Διήμερο γεμάτο μπιτς βόλεϊ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Καλαμάτα φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο το Bodytalk Beach Volley Tournament στα γήπεδα του KBV (Kalamata Beach Volley).

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διήμερο γεμάτο μπιτς βόλεϊ, θέαμα και μεγάλες μάχες.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω τουρνουά ανήκει στην κατηγορία Open του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και χωρίζεται σε Ανδρών και Γυναικών.

Οι νικητές του πανελλήνιου τουρνουά

Οι Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος και Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου, ήταν οι ομάδες που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Μία βδομάδα πριν τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο, πολλές ομάδες αναζητούσαν βαθμούς για να μπορέσουν να βρεθούν στη Κρήτη και η... αγωνία ήταν μεγάλη. Οι αγώνες στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του KBV ήταν ντέρμπι, υπήρχε ένταση, διαφωνίες και ολοκληρώθηκε με χαμόγελα. Στον τελικό των ανδρών οι Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος μετά 65 λεπτά αγώνα λύγισαν τους Άγγελο και Βασίλη Μανδηλάρη με 2-1 (21-14, 16-21, 15-10) φτάνοντας στο πρώτο σκαλί του Bodytalk Open.

 Στις γυναίκες Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου έφτασαν φέτος τα τέσσερα μετάλλια, μετά τα δύο χρυσά στις Σπέτσες και το Ξυλόκαστρο και το ασημένιο στο Αντίρριο. Στον τελικό της διοργάνωσης, αν και δυσκολεύτηκαν στο πρώτο σετ, τελικά νίκησαν με 2-0 (21-19, 21-12) τις Θεοδωρακέα, Κουμβάκη.