Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017 14:19

MΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Πρωταθλητές Πελοποννήσου τα αδέρφια Χανδρινού

Γράφτηκε από τον
MΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Πρωταθλητές Πελοποννήσου τα αδέρφια Χανδρινού

Πρωταθλητές Πελοποννήσου αναδείχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Αρης και Σπύρος Χανδρινός.

Οι βολεϊμπολίστες της Καλαμάτας 80’ πήραν την πρώτη θέση στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Ε.Σ.ΠΕ.Π παίδων -κορασίδων Κ – 17 που φιλοξενήθηκε στο κατάστημα Beachlife-X στον Αγ. Βασίλειο Πατρών.

Ετσι θα δώσουν το παρών το προσεχές Σαββατοκύριακο στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος, μιας και το τουρνουά στην Πάτρα αποτέλεσε μέρος του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ της ΕΟΠΕ για την κατηγορία Κ-17.

Μεσσηνιακές επιτυχίες και στα κορίτσια

Στις κορασίδες την πρώτη θέση πήρε η ομάδα Μαρία Πατρώνη – Χαρά Σπυροπούλου που νίκησε στον τελικό τις καλαματιανές Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη και Μαριλένα Καραγιάννη. Τα αδέρφια Χανδρινού επικράτησαν στον τελικό των Γκρουμούσα και Σάκκου.

Να σημειωθεί ότι την τρίτη θέση πήραν επίσης οι Καλαματιανές Πηνελόπη Τζώρτζη και Θεοδώρα Καπλάνη. Τρίτες αναδείχθηκαν ακόμα στα κορίτσια οι Φραγκισκάτου/Χαντζή και στα αγόρια οι ομάδες των Χριστόπουλου/ Κανελλόπουλου και Παπαγιαννόπουλου/ Παναγιωτόπουλου

 Στο τουρνουά παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρέων υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος όπου βράβευσε τους νικητές.