Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 15:02

Σε προχωρημένο στάδιο η στελέχωση του ρόστερ της Καλαμάτας ‘80

Γράφτηκε από τον
Σε προχωρημένο στάδιο η στελέχωση του ρόστερ της Καλαμάτας ‘80

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται αυτή την περίοδο ο σχεδιασμός της Καλαμάτας ‘80 εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ηδη ο πρόεδρος Κώστας Κουτράκης με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Κουλιέρη και τον προπονητή Χρήστο Δημητρακόπουλο, έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού στο οποίο θα στηριχθεί η ομάδα τη νέα σεζόν και μέσα στις επόμενες ημέρες θα προχωρήσουν στις σχετικές ανακοινώσεις.

Σίγουρα στη διάθεση του ο κ. Δημητρακόπουλος θα έχει τα παιδιά από την περσινή χρονιά, ενώ υπολογίζει και σε κάποια παιδιά που για κάποιους λόγους δεν συμμετείχαν στις υποχρεώσεις της ομάδας και φυσικά στις προσθήκες που θα γίνουν από το μεταγραφικό παζάρι. Σίγουρα δεν θα είναι κοντά στην ομάδα τη νέα περίοδο ο Παναγιώτης Κακαλέτρης λόγω σπουδών, ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος, που την περσινή σεζόν ξεκίνησε στην ομάδα έχοντας διπλό ρόλο, ως προπονητής και παίκτης, όμως έχει μετακομίσει στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και θα συνεχίσει εκεί σε κάποια ομάδα.

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θα γίνει με τον Φροίξο Κωστάκη, για τον οποίο η Καλαμάτα ‘80 έχει δεχτεί πρόταση παραχώρησης από τον Παμβοχαϊκό. Η πρόταση εξετάζεται από τους παράγοντες και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

 Ο αρχικός στόχος για τη χρονιά που έρχεται είναι η ομάδα να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία. Η προσπάθεια της δεν θα είναι εύκολη καθώς έχει να αντιμετωπίσει ομάδες από την Αθήνα και θα αγωνιστεί δύο φορές σε Κρήτη και μία σε Σάμο. Η δυσκολία είναι κυρίως οικονομικής φύσης λόγω και της κρίσης, αλλά οι διοικούντες ευελπιστούν ότι η ομάδα θα έχει μια αξιόλογη παρουσία, παρά τα όποια προβλήματα.