Σάββατο, 05 Αύγουστος 2017 11:37

Eτοιμος ο Μεσσηνιακός για το νέο πρωτάθλημα της Α2

Γράφτηκε από τον

Με τη Γωγώ Σουρή για 6η συνεχή χρονιά στον πάγκο θα πορευτεί ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. 1888 στο νέο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

Η Σουρή εκτός από προπονήτρια της γυναικείας ομάδας είναι και των αναπτυξιακών ομάδων νεανίδων και κορασίδων. Ο ιστορικός σύλλογος θα συμμετέχει στον α’ όμιλο της Α2 και το ρόστερ έχει διαμορφωθεί κατά μεγάλο ποσοστό.

Μεταγραφές και αποχωρήσεις στις “πράσινες”

Η καλαματιανή ομάδα πήρε την Ιουλία Ζερδεβά, που αγωνίζεται ως λίμπερο από την Παναχαϊκή. Τη Χρύσα Καράμπελα από το Ν.Ο. Καλαμάτας (ακραία), την Στέλλα Μπιρμπίλη από την Γ.Ε. Μεσσηνίας (ακραία), Ιωάννα Πατρινέλη από τον ΣΕΦΑ Αρκαδικός (κεντρική), Δήμητρα Παυλέα από τον Α.Ο. Ακρίτα Καλαμάτας (λίμπερο) και Βασιλίνα Πετρόπουλου από τα Λύκαια Μεγαλόπολης (πασαδόρος). Ακόμα επέστρεψε από τα Λύκαια Μεγαλόπολης η Κατερίνα Φωτεινάκη, επίσης πασαδόρος. Από εκεί και πέρα ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Σοφιτίνα

Μπαξιβανάκη, Κωνσταντίνα Πασσιά και Μαρία Χάσκου. Και παρέμειναν οι Αφροδίτη Βέλμαχου, Νίκη Βυθούλκα, Μαρία Ζερίτη, Μαριλένα Καραγιάννη, Μαρία Κωνσταντοπούλου, Νατάσα Ραμούνδου, Σπυριδούλα Σκλήρη και Κωνσταντίνα Τζούλου. Να σημειωθεί ακόμα ότι επέστρεψε από δανεισμό η Μιράντα Κουτσουροπούλου από τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Αντίθετα πήραν μεταγραφή, η Φωτεινή Αντωνοπούλου (Απόλλωνας Καλαμάτας), Εβελίνα Μπεσσή (Ακρίτας Καλαμάτας), Ιφιγένεια Σαμπάτη (ΓΑΣ Μεσσαράς), Νάστα Σιρίνινα (Θέτιδα Βούλας) και Κέλλυ Χειλαδάκη (Αιξωνή Γλυφάδας). Τέλος αποχώρησαν οι Αννα Αρτεμίου, Ελενα Δεδούση και Αναστασία Σακελλαρίου.