Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 14:55

Μπαίνει στο γήπεδο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ακρίτα

Γράφτηκε από τον

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ακρίτα Καλαμάτας ξεκινά σήμερα την προετοιμασία της. Το πρώτο ραντεβού έχει οριστεί στις 4 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας όπου θα ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας που θα συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής/Περιφερειακό.

Στον πάγκο συνεχίζει ο Παναγιώτης Ντάκουρης μετά την πετυχημένη περσινή σεζόν κατά την οποία η ομάδα με βασικό κορμό νεαρές αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα έφτασε μέχρι τα πλέι οφ ανόδου.

Στόχος θα είναι για μία ακόμη χρονιά η ανάδειξη τους. Παράλληλα ο σύλλογός θα συμμετάσχει και στα πρωταθλήματα νεανίδων, κορασίδων (2 τμήματα) και παγκορασίδων (2 τμήματα) της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Το πάρε – δώσε

Το ρόστερ του Ακρίτα θα είναι αρκετά διαφοροποιημένο καθώς αποκτήθηκαν αρκετές παίκτριες και κάποιες άλλες αποχώρησαν.

Συγκεκριμένα ο Ακρίτας απέκτησε τις Εβελίνα Μπεσή (ελεύθερη μετεγγραφή από Μ.Γ.Σ.), Κλέα Μάτα (με υποσχετική από Α.Σ.Σ. Αναγέννηση Σάμου), Αγγελική Λίκα (με υποσχετική από Πειραϊκό Σύνδεσμο), Μπότη Ευγενία (αποδεσμευμένη), Μπότη Καλλιρόη (αποδεσμευμένη) , Μπότη Θεοδώρα (αναπτυξιακά τμήματα-ελεύθερη μεταγραφή από Ν.Ο.Κ.), Γαρατζιώτη Έλλη (αναπτυξιακά τμήματα-ελεύθερη μετεγγραφή από Γ.Ε.Μ.) ενώ συνεχίζει και η Νίκη Μαθιουδάκη (με υποσχετική από Α.Ο. Κύδων Χανίων).

Από την άλλη αποχώρησαν οι Μαυρέα Γεωργία (ελεύθερη μετεγγραφή σε Παναχαϊκή), Κορομηλά Αργυρώ (με υποσχετική στον Γ.Σ. Νίκη Βόλου), Παυλέα Δήμητρα (με υποσχετική στον Μ.Γ.Σ.), Σταθουλοπούλου Ευσταθία (με υποσχετική στην Α.Ε. Κομοτηνής).

Το Σάββατο η ακαδημία

Το προσεχές Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στη 1 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας θα ξεκινήσει και η ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου. Θα λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή 1-2.15 μ.μ. όπου θα πραγματοποιούνται και εγγραφές.

Υπεύθυνη προπονήτρια είναι η Νάνσυ Πανταζοπούλου.